Connect with us

stoplekto

ΑΕ Ζεφυρίου- Θρασύβουλος 1-3

Published

on

 

«Ίδρωσε» ο Θρασύβουλος για να κάμψει την άτυχη ΑΕ Ζεφυρίου με 3-1 και να πετύχει την  πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα με τρεις σερί ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον   Κοντούλη Γ.( 9’), για να ισοφαρίσει το Ζεφύρι άμεσα με τον Σφακιανάκη  Αγγ.(18’). Στη συνέχεια η ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη πέταγε… «φωτιές» καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών δύο δοκάρια των Χαϊντούτη(23’) και Τσιάκου(34’).

Πιο αποτελεσματικοί  στην επανάληψη οι παίκτες του Μάκη Παπαδόπουλου ανέβασαν την απόδοση τους και σημείωσαν δύο γκολ με τους Πεΐδη(66’- η μπάλα κόντραρε και στον Βελή Π.) και  Λένα (71’).

Παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από το διαιτητή Φίτσα, όσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι του αγώνα.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Βελής,  Τσαλερίδης, Γκετσάι, Σφαιαννάς Α., Σφακιανάκης Κ., Τσιάκος(60’ Καλαμιώτης), Καπουράνης(75’ Παπαγεωργίου), Ιακωβίδης Αλ., Χαϊντούτης(65’ Ιακωβίδης Κ.), Σφακιανάκη Αγγ.    

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Πηρένης, Βυζανιάρης, Πρίντεζης, Σφακιανάκης Κ., Μυστρίδης, Μιχαλακάκος, Πιτέλης(75’ Πόρρος), Κοντούλης Α., Κοντούλης Γ.(65’ Λένας), Αναγνώστου(58’ Πεΐδης, 85’ Χαλιμούρδας), Αγγελιδάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply