Connect with us

stoplekto

ΑΕ Ζεφυρίου- Λέων 2-1

Published

on

Μια μεταλλαγμένη  ΑΕ Ζεφυρίου σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος της προηγούμενης βδομάδας, αν και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επιβληθεί του Λέοντα με 2-1 και να πάρει ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη γενικά στη χρονιά για την ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Κουφουδάκη στο 19’, για να γυρίσει το Ζεφύρι το σκορ στην επανάληψη με γκολ των  Χατζηγιάννη(58’) και Σπηλιώπουλου(80’)

Στο 85’ ο Λέων συνέχισε με δέκα παίκτες, καθώς αποχώρησε τραυματίας  ο Κορδέρας και ενώ είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές.

Πολύ καλός ο διαιτητής Σταθόπουλος.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Καλαμιώτης, Συρινίδης, Γκετσάι(56’ Μπακόπουλος), Μουράτογλου, Πιπίνης, Χατζηγιάννης, Σπηλιώπουλος, Καραγκούνης(67’ Τσιάκος), Σπυρόπουλος(80’ Λιακόπουλος), Θανάσης(73’ Καταγιαννόπουλος).

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος(70’ Καρασαββίδης), Μανάφας, Τζανέτος, Ζανέσης, Μήτρος(58’ Μητρόπουλος), Κουφουδάκης, Ζήβας(70’ Τσιλιμπούρδας), Κορδέρας, Ζαπουνίδης, Κοκοβιός(38’ λ.τρ. Κρανίδης).