Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού- ΑΟ Καστέλλας 4-1

Published

on

Σε ένα ματς που κρίθηκε στην επανάληψη η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού πήρε σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη καταβάλλοντας με 4-1 τον μαχητικό ΑΟ Καστέλλας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην αρχή της επανάληψης με τον Τσερεγκούνη(47’).

Οι  Κορυδαλλιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα με πέναλτι του Θωμαΐδη στο 51’, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα η Καστέλλα στο διαιτητή Αλατσάκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο 63’ με τον Σαλάμη. Στο 73’ ο ΑΟ Καστέλλας σημείωσε γκολ με τον Πάσα, που όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, μετά από συνεννόηση που είχε ο διαιτητής Αλατσάκης με τον βοηθό Μηλιδώνη. Ακόμα μια φάση που «φωνάζουν» οι φιλοξενούμενοι. Στην εξέλιξη της φάσης αποβλήθηκε ο Πάσα, που έσπρωξε τον ρέφερι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού διεύρυνε τη νίκη της με τέρματα των Σαλάμη(85’) και Νέλα(90’).

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ: Γκερλές, Τοκατλιάν(85’ Πλακόπητας), Γούσγουλας, Χατζηπαππάς. Κοτσιοβός, Δρούζας, Τσονόπουλος(68’ Νέλα), Μουστάκας(53’ Μπλέτσας), Τριτανταφυλλίδης, Σαλάμης, Θωμαΐδης(63’ Καρακασίδης).

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Μανώλης, Δημόπουλος, Σωτηρίου, Τσάκος, Μπανάι(67’ Κώτση), Πατρικάκος, Καρκαβίτσας(90’ Βιτσαράς), Πάσα, Λυσέας(85’ Κεραμιδάς), Τσερεγκούνης.