Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού | Η ομάδα μας αξίζει την στήριξη ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο…

Published

on

Το σχετικό Δελτίο Τύπου από την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού αναφέρει:

«Πολλά ακούγονται και λέγονται όλο αυτό το διάστημα στα ποδοσφαρικα στέκια του Πειραιά μας. Πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα σε πάρα πολλές ομάδες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο αλλάζει. Η ομάδα μας επειδή δεν θέλει να αφήνει απορίες ενημερώνει ότι βρίσκεται σε μια δημιουργική στιγμή, έχουν γίνει και γίνονται πολλές συζητήσεις με αρκετούς εξαίρετους ανθρώπους της κοινωνίας μας, της πόλης μας και γενικότερα της Αθήνας και του Πειραιά που έχουν δείξει ενδιαφέρον να ασχοληθούν ενεργά και να ανεβάσουν σκαλιά την ομάδα μας. Σίγουρα αυτό το ενδιαφέρον μας τιμά πάρα πολύ και δείχνει την εκτίμηση και την αναγνώριση στο έργο και την προσπάθεια που έχει γίνει σε αυτή την ομάδα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα μας έχει δείξει σε όλα τα γήπεδα εντός και εκτός ότι την αντιπροσωπεύει το ήθος, ο σεβασμός και το όμορφο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις ευχόμαστε και ελπίζουμε να υπάρξει μια συνεργασία για το καλύτερο παρόν και μέλλον της ομάδας μας. Η πόρτα της ομάδας μας είναι πάντα ανοιχτή σε ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά της.
Αυτή η ομάδα το αξίζει, αυτή η ομάδα αξίζει την προσοχή και την στήριξη ανθρώπων που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, που το αγαπούν, που το έχουν μεράκι, ανθρώπους που έχουν την “ποδοσφαιρική τρέλα” να φτιάξουν μια ομάδα με δυνατό παρόν και λαμπρό μέλλον και φυσικά με μεγάλη σημασία και στα νέα παιδιά μας!
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις επίσημα από εδώ την επίσημη ενημέρωση της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους που έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για να μάθουν νεότερα για την ομάδα μας, το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό σημαντικό για εμάς».