Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μαύρος Αετός – Ολυμπιάδα | Διευθυντής των Ακαδημιών ο Γιώργος Μελαμπιανάκης !

Published

on

Το Δ.Σ του Μαύρου Αετού – Ολυμπιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην επαγγελματία Ποδοσφαιριστή και γνωστό σε όλους μας, Γιώργο Μελαμπιανάκη , για την θέση του Γενικού-Τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών μας!

Ο Γιώργος Μελαμπιανάκης , μαζί με τους συνεργάτες του και το επιτελείο του συλλόγου έχει οραμιστεί, σχεδιάσει και ήδη υλοποιεί ένα νέο , σύγχρονο 3ετες πλάνο για την πλήρη αναβάθμιση των ακαδημιών μας.
Το ΔΣ έχει δώσει την πλήρη συγκατάθεση του και θα είναι δίπλα του σε όλη την διάρκεια της υλοποίησης του.
Για την Ιστορία λοιπόν, ο Γιώργος Μελαμπιανάκης έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού , έχει συμμετοχές στην Super League με την φανέλα του Ιωνικού, Ολυμπιακού, Βέροιας, στην Super League 2 συμμετοχές με την φανέλα του Ιωνικού, Καρδίτσας Βέροιας. Συμμετοχές στην Β-Γ Εθνική με Αιγάλεω Φωστήρα και Χανιά ενώ είναι αξιοσημείωτη και η προσφορά του ως νέος ποδοσφαιριστής στις ομάδες της Εθνικής, παίδων νέων ελπίδων !
Γιώργο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου και είμαστε σίγουροι ότι η ποιότητα σου ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό θα έχει μόνο θετικό αποτέλεσμα για το μέλλον των ακαδημιών και των παιδιών μας.