Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας- Ατρόμητος Κερατσινίου 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και Ατρόμητο Κερατσινίου.

Μετά από μια πολύ δυνατή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σταμπούλογλου(34’), για να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος με τον  Κουρούνη(81’).

Στο 91’ ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου σύμφωνα με το φύλλο αγώνος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον γκολκίπερ του Ατρόμητου Μπαλαφούτη, που όμως σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φιλοξενούμενων ο διαιτητής έχει γράψει λάθος το λεπτό, καθώς η αποβολή έγινε στο 81’  την ώρα που ο ποδοσφαιριστής πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του το γκολ της ισοφάρισης, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση αυτή. Επίσης ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για τα 14 λεπτά καθυστερήσεων που αδικαιολόγητα κράτησε ο διαιτητής.

ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Μεϊμάρογλου, Κασδοβασίλης(63’ Καρασάββας), Τσορτανίδης(85’ Τζιώτης), Βιδάλης, Σταμπούλογλου, Χατζημελετιάδης(72’ Πολυχρονίδης), Παπαδόπουλος, Γκιάτης, Βάσσος(78’ Μανουλίδης), Πέρρος, Κουλουριώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπαλαφούτης, Ματράκας(46’ Ηλιόπουλος), Κάτσος, Χονδρουδάκης(73’ Κολέτσι), Κουρούνης, Βιδάλης, Μαγκώνης(56’ Μωυσιάδης Κ.), Μωυσιάδης Π., Λέκκας, Παπαδάτος, Λούπη.