Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας- Παννεαπολικός 1-2

Published

on

Δεύτερη σερί νίκη για τον Παννεαπολικό που λύγισε στις Σιταποθήκες με 2-1 την ουραγό ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με 2-1 και ξέφυγε από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Οι γηπεδούχοι προγηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Παπαδόπουλο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς.

Αρχικά ο Παννεαολικός ισοφάρισε με τον  Τσιριγώτη 31’(προηγήθηκε δοκάρι του Πατρίκαλου), για να κάνει την ανατροπή με τον  Ζίου στο  66’.

Στο 66’ αποβλήθηκε από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ο αναπληρωματικός Μπογράκος για εξύβριση αντιπάλου, καθώς επίσης και ο προπονητής του συλλόγου Μαγιάτης. Επίσης ο διαιτητής Κακριδής απέβαλε στο 70’ τον Σταύρου που έφτυσε αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και στο 45’  πέναλτι σε ανατροπή του Πατρίκαλου.

ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κοκώνης, Αξακαλίδης, Σαλκετζής(89’ Μαρινάκης), Θεοδώρου, Παναγάκος, Σταμπούλογλου(52’ λ.τρ. Ευθύμερος), Παπαδόπουλος, Σταύρου, Παπαμιχαήλ, Βενιέρης, Σαραντάκος.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Πατρίκαλος(78’ Ράπτης), Παπαχαρίσης, Ιμβριώτης, Παυλόπουλος, Τσιριγώτης, Ζίου, Μπεκάκος, Γκούμας, Πανταζόγλου(89’ Ηλιαδάκης), Σαριανίδης(81’ Κοκκινάκης).

  • Στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ήταν να ξεκινήσει αρχικά στην ενδεκάδα ο Θεολόγου και λόγω  τρυματισμού την ώρα της  προθέρμανσης τη θέση του πήρε ο Βενιέρης.