Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα – ΑΕ Μοσχάτου 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας – ΑΕ Μοσχάτου που έληξε ισόπαλο 1-1 . Το αποτέλεσμα αυτό ευνόησε την …Ελλάδα Ποντίων που ξέφυγε με 7 βαθμούς και δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση αν και απομένει ένας ολόκληρος γύρος ακόμα.

Από την άλλη πλευρά οι Μοσχατιώτες διατήρησαν την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τους αντιπάλους τους. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στο α’ μέρος όπου είχαν και δυο δοκάρια με τους Παυλάκη στο22’ και Πασαλίδη στο 37’ ενώ ο γκολκίπερ Γεωργίου είχε δυο πολύ καλές και σωτήριες επεμβάσεις .

Η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά έπαιξε έξυπνα περιμένοντας τους αντιπάλους της και έβγαινε στην κόντρα .

Από μια αντεπίθεση μάλιστα πέτυχε και γκολ στο 53’ με τον μόνιμο σκόρερ της τον Βάσσο. Και ενώ στο 67’ ο νεαρός Παπανικολάου απέκρουσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πασαλίδη..

Η ισοφάριση ήλθε στο 86’. Τότε ο διαιτητής Δαμιανάκης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ηλιόπουλου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν ακούσιο ( κολλημένο στο σώμα) .

Τελικά το εκτέλεσε ο Πασαλίδης που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια…

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Γεωργίου, Αρώνης( 80’ Ρεσβάνης) , Καμμένος, Κικίδης, Παπανικολάου, Σαλάτας( 68’ Τσότσος) Πέρρος, Μεσσήνης, Βάσσος( 85’ Ντέμα), Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Αφουξενίδης, Σοσάρι, Ξενιτόπουλος, Κόντι, Σταύρου( 90’ Μακροστέργιος), Σιδηρόπουλος, Χαλβατζίου , Νιζάμης, Παυλάκης( 60’ Τουφεξίδης) , Πασαλίδης, Θεοδοσίου(74’ Βαζαίος)

foto arxeiou