Connect with us

stoplekto

ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα – Δόξα Πειραιά 0-3

Published

on

Με ηγέτη και σκόρερ τον Λαζόπουλο η Δόξα Πειραιά επικράτησε με 0-3 στις Σιταποθήκες της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα . Ο Λαζόπουλος σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του στο 23’, στο 57’ και στο 76΄ με πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γκιόκα. Από δύο δοκάρια είχε η κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι με τους Κιούση(33′) και Παπαδόπουλο(42′) και η Δόξα με τον Γκιόκα(28′, 72′).

Ο διαιτητής Φιλακούρης έδειξε κόκκινη κάρτα στο 78’ στον Κιούση ο οποίος αποχωρώντας μετά την αντικατάσταση του απευθυνόμενος στον βοηθό Κορώνα είπε: « Και τα πέντε ήταν οφσάιντ . . Να ξέρεις θα έλθω στην Ένωση και θα σας γ….». Επίσης ο ρέφερι έγραψε μετά τη λήξη ότι ο αρχηγός των γηπεδούχων Δημήτρης Γιαννακόπουλος του είπε: «Θα σε ανεβάσω σήμερα στο facebook, θα δεις τι θα βάλω . Θα γελάει όλη η Πειραϊκή διαιτησία μαζί σου».

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ: Στεφανής, Κατωπόδης ( 46’ Τόρρα) Καρασάββας, Θεοδώρου Κιούσης ( 78’ Μόφορης) , Παναγάκος, Θεολόγου ( 64’ Μπαξεβανάκης), Γιαννακόπουλος Κασδοβασίλης Σαραντάκος( 80’ Αξακαλίδης) , Παπαδόπουλος.

ΔΟΞΑ : Παγώνης , Νάκος ( 80’ Κοντογιώργης ) Τσούλας, Κάρλες( 83’ Ηλιόπουλος) , Παπαϊωάννου Βεκρής Καλυβάς, Τσιτσής (65’ Κουτσουράκης ) Λαζόπουλος , Γκιόκα( 87’ Αράπογλου) , Μαύρος.

foto αρχείου