Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα- Παννεαπολικός 1-1

Published

on

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο αξιόμαχος Παννεαπολικός από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα στις Σιταποθήκες (1-1) στην προσπάθεια που καταβάλει για τη σωτηρία του .

Οι γηπεδούχοι  είχαν τον έλεγχο χωρίς όμως να απειλήσουν την αντίπαλη εστία παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις .

Οι Νικαιώτες που έπαιξαν με αντεπιθέσεις αντίθετα σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσαν να σκοράρουν  αλλά τα σουτ των Κωνσταντινίδη στο 29’ και Ζώη στο 34’ πέρασαν μόλις άουτ .

Λίγο πριν από την λήξη του  ημιχρόνου ( 42’ ) οι Αμφιαλιώτες βρέθηκαν κοντά στο γκολ αλλά την κεφαλιά του Βάσσου απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Οικονόμου.

Στο 45’ όμως  η κεφαλιά του Βάσσου βρήκε στόχο και η ομάδα του πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 59 σε ανατροπή του Κουντουριώτη . Ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ. όμως αρνήθηκε . Αντίθετα καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε μια «περίεργη » φάση, όταν Μανουλίδης και Κωνσταντινίδης βρέθηκαν στο έδαφος !! Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπεκάκος ισοφαρίζοντας …

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Πολυχρονίδης, Βιδάλης, Σταμπούλογλου( 62’ λ.τρ. Τσορτανίδης) Χατζημελετάδης, Μανουλίδης , Γκιάτης ( 66’ Σαραντάκος), Βάσσος, Κουλουριώτης ( 89’ Μαρινάκης), Κασδοβασίλης( 55’ Γιαπιτζάκης)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ : Οικονόμου, Κοκκινάκης, Πατρίκαλος, Λίτσο, Παυλόπουλος, Τσιριγώτης , Σπανάκος( 67’ Τσαουσάι) , Μπεκάκος, Ζώης ( 75’ Λαουτάρης), Μακαρονάς( 50’Πανταζόγλου) , Κωνσταντινίδης ( 92’ Χατζηανδρέου )