Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μοσχάτου : Αφιέρωσαν τη νίκη στον Δρυμούση

Published

on

Μόνη στην κορυφή βρέθηκε η ΑΕ Μοσχάτου μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ερμή Κορυδαλλού . Μια νίκη που όλοι στην ομάδα αφιέρωσαν στον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Δρυμούση που υπέστη κάταγμα κλείδας στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τον Ατρόμητο Πειραιά , στο Ρέντη . Μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΜ εμφανίστηκαν κατά την είσοδο τους στο παιχνίδι με φανέλες που έγραφαν « Περαστικά Πανίκα » .

Να σημειωθεί ότι ο Δρυμούσης που εμφανίστηκε στο γήπεδο με μπανταρισμένο το χέρι του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από την κίνηση αυτή των ανθρώπων της ομάδας του.

*Στην ΑΕ Μοσχάτου υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας , αλλά ο Γιάννης Χατζηράπτης θέλει να κρατήσει «προσγειωμένους » τους παίκτες του . Για τον λόγο αυτό διατηρεί « χαμηλούς τόνους» ώστε να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα όλοι οι αγώνες ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος.

* Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα και κατέκλυσε με την παρουσία του το γήπεδο, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές .

* Πριν τον αγώνα η ΑΕ Μοσχάτου βράβευσε τον διαιτητή της συνάντησης Αλέξανδρο Τσαμούρη. Όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Φαναρίτης , θα τιμηθούν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές που σφυρίζουν την ομάδα .