Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕ Μοσχάτου – Κοινωνική δράση εν όψη εορτών

Published

on

ae mosxatou

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου στα πλαίσια του κοινωνικού ρόλου της ομάδας, έχει προγραμματίσει κάποιες ενέργειες εν όψη των επερχόμενων Χριστουγέννων.

Α) ξεκινάει άμεσα συλλογή συσκευασμένων τροφίμων μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων τα οποία θα παραδοθούν στην εκκλησία του Αγίου Κωμσταντίνου.
Τα τρόφιμα θα παραδίδονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο κατά τις εργάσιμες ώρες. (Όσπρια, γάλατα, κονσέρβες κλπ)
Β)Συλλέγουμε κουβέρτες και παπλώματα για άστεγους (καινούργια η αν είναι χρησιμοποιημένα καθαρά με συσκευασία καθαριστηρίου)
Γ)Επιτραπέζια παιχνίδια η βιβλία εκπαιδευτικού ενδιαφεροντος για παιδιά για το χαμόγελο του παιδιού στο Μοσχάτο.
Δ) όποιος θέλει μπορεί να καταβάλλει ένα ποσό στο κατάστημα Κοτόπουλα Ναυπάκτου στην Μακρυγιάννη 106 στο Μοσχάτο με σκοπό να ενισχυθεί το Χριστουγεννιάτικο συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου. (Χορηγός της ΑΕΜ) Προσκομίζετε την απόδειξη στα γραφεία μας.
Ε) όποιος θέλει μπορεί να καταβάλλει ένα ποσό στο βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ του Παύλου Τσαμαδού (Κοραή και Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία Δημαρχείου) με σκοπό να αγοραστεί πετρέλαιο θέρμανσης για τις εκκλησίες του Δημου. Προσκομίζετε την απόδειξη στα γραφεία μας.
Για τις περιπτώσεις Δ & Ε ότι ποσό μαζευτεί θα διπλασιαστει από την Διοίκηση της ΑΕΜ.
Στ)θα τελεστεί φιλανθρωπικό παιχνίδι τις ημέρες των εορτών με γενική είσοδο 5 ευρώ για να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια και να προσφερθούν σε κάποιο ίδρυμα που θα επιλεχθεί.
Ζ)Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΜ δεν θα ισχύσουν τα διαρκείας και δεν θα υπάρξουν προσκλήσεις. Το αντίστοιχο ποσό που θα μαζευτεί από αυτή την ενέργεια θα δωθεί ως βοήθημα/υποτροφία σε 3 μαθητές μέλη της Ακαδημίας μας με απόλυτα κοινωνικα κριτήρια.
Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά σε όλες τις παραπάνω ενέργειες.
Επίσης παρακαλούμε όλους να το κοινοποιήσουν στον τοίχο τους.