Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μοσχάτου – Περαμαϊκός 0-0 Παραίτηση Μαριόλη!

Published

on

Στο 90’ ’ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία  για την ΑΕ Μοσχάτου να πάρει τη νίκη αφού το πέναλτι που εκτέλεσε ο Συράκος( ανατροπή Τσούκη) απέκρουσε σωτήρια ο Μεϊμάρογλου κρατώντας όρθιο τον Περαμαϊκό.

Καλή η διαιτησία της Μήτση .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Χαρίσης, Γκορόγιας, Παχής, Συμεωνίδης 9 65’΄Πλέστης ) Ρωμανός, Τσούκης, Τσιφλίδης, Στούπης, Συράκος, Πουλάκης( 65’ Αθανασόπουλος Π.) Σπηλιωτάκης ( 80’ Αθανασόπουλος Κ.)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ : Μεϊμάρογλου, Σταγάκης, Κανταράς( 53’ Θεολόγου) Φανής( 33’ λ.τρ. Μπάκας) Διαμαντόπουλος, Κατσιγιάννης , Στεφανής, Μαυράκης Σ. ( 68’ Ταμπουράκης) Αγουρσαλίδης, Μαυράκης Γ., Παπακαλοδούκας .

* Μετά τον αγώνα ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Σπύρος Μαριόλης ανακοίνωσε την παραίτηση του …

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μαριόλη:

Μετά από 17 μήνες στην προεδρία της ΑΕΜ,έφτασε η ώρα,της πολυπόθητης για κάποιους,αποχώρησης μου. Όλο αυτό το διάστημα γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους,για το καλό του σωματείου μας,αλλά και σε όλες τις ομάδες του Πειραιά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι . Γνώρισα όμως και μια άλλη πλευρά με την οποία δεν επιδίωξα να έχω καμία απολύτως σχέση και δεν επιθυμώ να συνεχίσω να εκβιάζομαι ψυχολογικά,από μια κατάσταση άρρωστη και χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό ! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες των άλλων ομάδων,στους αθλητές και στην ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Μια βαθιά υπόκλιση στους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών μας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν ! Δε νιώθω ότι απέτυχα διοικητικά… Αντιλαμβάνομαι όμως πλέον,ότι για να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις,πρέπει να πάω κόντρα στο χαρακτήρα μου,την παιδεία μου και την ηθική μου,κάτι που δε θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου!