Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕ Μοσχάτου: Πρώτη σπουδαία κίνηση με Ντούμπερετ

Published

on

Στην ΑΕ Μοσχάτου η περίοδος χάριτος τελείωσε και αυτό το έχουν κατανοήσει άπαντες στο σύλλογο. Πρώτος απ’ όλους φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας, Στέφανος Φαναρίτης ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Σπάθα και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Άλλωστε με τη μορφή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα εάν στο δυναμικό σου δεν βρίσκονται ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους. Οι «πράσινοι» ωστόσο μέσω του σωστού scouting έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή εντάσσοντας στο δυναμικό του συλλόγου που έμαθε τα… μυστικά της στρογγυλής θέας στην ακαδημία της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπάθα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Χριστόφοροες Ντούμπερετ.

Ο 25χρονος «πύργος» που θα αποτελέσει το στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής των νεοφώτιστων, είπε το «ναι» μετά από κρούση που δέχτηκε από τους Πειραιώτες και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει το σύλλογο στη νέα του προσπάθεια και στη νέα πρόκληση του παρουσιάζεται στην Γ’ Εθνική. Ασφαλώς πρόκειται για μια σπουδαία μονάδα που χαίρει της εκτίμησης του Βασίλη Σπαθα. Συγκεκριμένα, ο «Ντούμπι» που κατάγεται από την Κεντρική  Αφρική Δημοκρατία συνεργάστηκε με τον κ. Σπάθα πέρυσι στο Μανδραϊκό από τον οποίο αποχώρησε στα μέσα της σεζόν για λογαριασμό του Κερατσινίου. Παράλληλα, ο ύψους 1,82 αμυντικός έχει περάσει από Περαμαϊκό, Τριγλία Ραφήνας, Παναρκαδικό και Ηλυσιακό.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ντούμπερετ μετράει περισσότερες από 67 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική ενώ πέρυσι πέτυχε και τα πρώτα του γκολ φορώντας τη φανέλα του Κερατσινίου (δυο σε αριθμό).