Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕ Μοσχάτου: Το ταξίδι για το όνειρο… μόλις ξεκίνησε

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου η ΑΕ Μοσχάτου ενημερώνει ότι αύριο θα ξεκινήσει το ταξίδι της ομάδας στην Γ’ Εθνική αφού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα γίνεται γνωστό ότι θα λάβει χώρα ειδική εκδήλωση το προσεχές διάστημα όπου θα παρουσιαστεί το Project και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια.

Το δελτίο τύπου

Η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου αύριο ξεκινάει την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Το ταξίδι στην Γ Εθνική ξεκινάει με την ευχή να είναι πετυχημένο με υγεία για όλους και ποδοσφαιρικές επιτυχίες .
Η ομάδα έχει νέο προπονητή, τον πολύ επιτυχημένο Βασίλη Σπάθα, έναν νεαρό τεχνικό με όραμα και φιλοδοξία που έχει την εμπειρία και μπορεί να δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω στο δύσκολο πρωτάθλημά της Γ Εθνικής.
Εχει επίσης πολλά νέα πρόσωπα εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας, με παραστάσεις εθνικών πρωταθλημάτων, οι οποίοι πλαισιώνονται από ταλαντούχους νεαρούς.
Σύντομα σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστεί όλη η ομάδα και οι πρόσφατα μεταγραφέντες. Επενδύσαμε σε ανθρώπους με όραμα που βάζουν από μόνοι τους τον πήχυ ψηλά και θα περιμένουμε να δούμε τα ανάλογα αποτελέσματα.
Ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους όλων των σωματείων..
Αύριο στο Δημοτικό γήπεδο στις 17.00 οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την επίσημη πρώτη τους.
Καλή Χρονιά να έχουμε.
Η Διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους Μοσχατιώτες να είναι και φέτος.συνοδοιπόροι της ομάδας στο ποδοσφαιρικό της ταξίδι.
Να συνεχίσουν να δείχνουν την αγάπη τους και να στηρίζουν την ομάδα όπως όλα τα χρόνια.
Τα διαρκείας κυκλοφορούν, είναι στην διάθεση των φιλάθλων και αποτελούν ουσιαστική συμβολή στο οικονομικό πλάνο της ομάδας.
Στηρίζουμε την ομάδα.μας.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Η Διοίκηση της ΑΕΜ θα κάνει ότι πρέπει και φέτος για να είναι οι Μοσχατιώτες περήφανοι.