Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μοσχάτου – Χαλκηδόνα 2-1

Published

on

Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι η ΑΕ Μοσχάτου κατέβαλλε την αντίσταση της αξιόμαχης Χαλκηδόνας με 2-1 . Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το α’ μέρος . Ωστόσο κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους μέχρι το τέλος. Μόλις στο 2’ ο Χαλβατζίου άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει ο Λελούδας στο 24’. Η Χαλκηδόνα μείωσε στο 36΄ με τον Κουκλάκη. Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 40’. Διπλό δοκάρι στην ίδια φάση για τους Μοσχατιώτες στο 74’. Με τον Λελούδα αρχικά και το Χαλβατζίου στη συνέχεια . Ωστόσο ένα ακόμα δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 80’ με τον Πασαλίδη. Στο 91’ παραλίγο «σοκ»για το Μοσχάτο αφού το σουτ του Λαλάι βρήκε κι αυτό το δοκάρι!! Στο 90’ ο διαιτητής Λαθύρης απέβαλε τον Ζαρκαδούλα Α. με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Μακρής, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Τζωρτζάτος. Θεοδοσίου, Σιδηρόπουλος, Λελούδας, Νιζάμης( 72’ Σοσάρι) , Παυλάκης( 76’ Μητρόπουλος ) , Πασαλίδης( 90’ Βαζαίος) , Χαλβατζίου

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Κρασσάς, Κούρτης ( 70’ Σπανογιάννης) Πνευματικός, Μπέλιας, Κοτσάι , Κούσιας, Λαλάι, Μπεκάκος(71’ Ζαρκαδούλας Λ.) ,Μανδαμαδιώτης ( 86’ Φραγκίδης) , Αυγέρης Κουκλάκης ( 71’ Ζαρκαδούλας Α.).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ