Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΕ Μοσχάτο – ΑΟ Περιστερίου 1-1

Published

on

Ισόπαλη (1-1) αναδείχθηκε η ΑΕ Μοσχάτου στο φιλικό, 5ο κατά σειρά, με αντίπαλο τον ΑΟ Περιστερίου. Ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο ο Βασίλης Σπάθας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Αξίζει να πούμε ότι από την ομάδα του Μοσχάτου απουσίαζαν οι Πασαλίδης και Κανελλόπουλος- που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών -όπως και ο Σκιαθίτης λόγω υποχρεώσεων με τη σχολή στην οποία φοιτά, ενώ παράλληλα από το 15ο λεπτό ο Σταύρου έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς χτύπησε στον αστράγαλο .

Το Μοσχάτο ξεκίνησε κεφάτα το παιχνίδι και στο 10′  της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κωνσταντίνου που κέρδισε ο Σταύρου.

ΟΙ γηπεδούχοι είχαν κατοχή , αλλά η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στην επίθεση . Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να δημιουργήσουν φάση από δημιουργία, έγιναν απειλητικοί από δύο αβίαστα λάθη στην άμυνα του Μοσχάτου ,ωστόσο ο Θεοδώρου νικήθηκε στο 35′ και το 38′ από τον Κραβαρίτη που ήταν εξαιρετικός πραγματοποιώντας πολύ καλές αποκρούσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ρυθμό να μην είναι ιδιαίτερα γρήγορος, το Μοσχάτο απείλησε στο 58 με διαγώνιο σουτ του Σουλέλέ που έδιωξε ο Τσιώσης με υπερένταση, ενώ στο 75 από σέντρα απο αριστερά, ο Παυλάκης έκανε έξυπνη κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στο 65 , o Nένδος βρέθηκε σε θέση βολης και σκόραρε, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μία ευκαιρία στο 72, αλλά ο Δρόσος ήταν σε ετοιμότητα.

ΑΕ Μοσχάτου:Κραβαρίτης -Φιαμεγκος- Ζιωβας-Κωνσταντινου –Ξενάκης-Χατζησοφρωνιου -Ροκάι- Σταύρου- Γκούμας -Σουλελες -Γιακουμάκης

Έπαιξαν και οι : Δρόσος- Νιζάμης-Παυλάκης-Τουλουβασίλης-Ζαχαράκης

ΑΟ Περιστερίου: Τσιώσης – Τροκα-Μπαλαφίνης-Μπούζας-Σετελάρι-Κλωνάρης-Κουτσούκου-Ζιάμπρας-Θεοδώρου-Λέτσι-Νένδος

Έπαιξαν και οι Καλάμης-Δημητρίου-Ρίζος-Τζόναθαν -Καρακωνσταντής-Κατσάνος-Ντέκας