Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΕ Μοσχάτο – Ολυμπιακός 0-3

Published

on

Την ήττα από την Κ19 του Ολυμπιακού γνώρισε η ομάδα της ΑΕ Μοσχάτο σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έλαβε χώρα στο δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου. Αξίζει να πούμε ότι το Μοσχάτο αγωνίστηκε χωρίς τους Κανελλόπουλο (απουσίαζε ελέω υποχρέωσης) και τους τραυματίες Σταύρου και  Νιζάμη η κατάσταση των οποίων δεν εμπνέει ανησυχία.
Το Μοσχάτο, παρά το γεγονός ότι στο τέλος του πρώτου μέρους βρέθηκε να χάνει 2-0 από τα γκολ στο 18′ του Νικολή και στο 33′ του Μπέλιτς, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν πρώτα με το Νιλς Ψυχογιό και εν συνεχεία με τον Σουλελέ χωρίς όμως να μπορέσουν να νικήσουν τον Παπαδούδη.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας έχασε ακόμα μία ευκαιρία με τον Ψυχογιο(σουτ άουτ) με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει ελέω πολλών αλλαγών και τον Ολυμπιακό να σκοράρει και ένα τρίτο γκολ στο 65′ με τον Σταμούλη.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας): Κραβαρίτης, Γιακουμάκης, Ζιώβας, Ροκάι, Φιαμέγκος, Χατζησοφρωνίου, Κωνσταντίνου, Σουλελές, Πασαλίδης, Ψυχογιος, Τουλουβασίλης

Έπαιξαν και οι Σκιαθίτης, Παυλάκης, Ζαχαράκης, Λίτσας, Σαράντος, Ξενάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Αντώνης Νικοπολίδης) : Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Νικολής Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς, Αρσενίδης, Μαυρουδής, Σταμούλης, Κασέμι, Καράκουτης

Έπαιξαν και οι Κατσογιάννης, Χαικάλης,Τσάβος, Γραμματικάκης, Σαπουντζης, Σπυριδάκης, Τσέλιος, Ιμπαγάσα, Κίτσος.