Connect with us

slideshow

ΑΕ Νίκαια – ΑΕ Μοσχάτου 1-7 (φωτο)

Published

on

«Καταιγίδα» η ΑΕ Μοσχάτου σάρωσε την ΑΕ Νίκαια με 7-1 αλλά δεν χάρηκε τόσο πολύ τον θρίαμβο αυτό αφού τα καλά νέα που περίμενε από την Αίγινα δεν ήλθαν ποτέ.

Οι Μοσχατιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με πέναλτι του Ατματσίδη που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Πεκόφ από τον γκολκίπερ. Για τη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι στον βοηθό Σκαλτσή , υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε οφσάιντ με αποτέλεσμα να αποβληθεί για διαμαρτυρία ο προπονητής Γιάννης Μωυσιάδης.

Στο 37’ αποβλήθηκε από τον πάγκο για διαμαρτυρία και ο ποδοσφαιριστής Κουκουλάς που δεν αγωνίστηκε αφού υπέστη τράβηγμα στην προθέρμανση.

Τρία τέρματα πέτυχε ο Πεκόφ ( 18’,37’,55’)  δύο  ο Κοντοπάνος (28′,66′)για να κλείσει το σκορ ο Αθανασόπουλος Π. στο 73’.

Το μοναδικό της Νίκαιας σημείωσε μετά το 4-0 ο Μαναριώτης στο 42’.

Σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Βλαντή Χ. και τον βοηθό Σκαλτσή , έχουν οι Νικαιώτες που θα εκδώσουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας . Στο Φ.Α. ο ρέφερι έγραψε επίσης τους ποδοσφαιριστές Τσότσογλου , Κουκουλά ( και πάλι) για εξύβριση.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Μακρής, Τσότσογλου, Μπένα( 46’ Βικάτος) , Τζίτζηρας(21’ λ.Τρ. Τριανταφύλλου), Αρσενίδης, Γαλανομάτης, Μαναριώτης, Μελαμπιανάκης, Καλογερόγιαννης, Τζαβέλλας , Καλογήρου( 63’ λ.Τρ Τσελεπής).

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος Ν., Καρράς, Παπακαλοδούκας, Αλτόγλου, Καράκαλος, Παπαευθυμίου , Τζιώτης( 57’ Αθανασόπουλος Π.) , Τσάνης( 64’ Τσολακίδης) Κοντοπάνος, Ατματσίδης, Πεκόφ( 63’ Λιόλιος) .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply