Connect with us

stoplekto

ΑΕ Νίκαια – Περαμαϊκός 2-3

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Περαμαϊκός που κατέβαλε με 3-2 την ΑΕ Νίκαια . Οι « πράσινοι» προηγήθηκαν 3-0 στο α’ μέρος με τέρματα των Δεμερτζή 19’, Τζιώτη 24’, Μανουλίδη 39’.

Οι Νικαιώτες αντέδρασαν στην επανάληψη και μείωσαν με τέρματα των Σπήλιου 64’ και Βαλσαμάκη 88’. Στη φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων οι ποδοσφαιριστές της Νίκαιας προσπάθησαν να πάρουν γρήγορα την μπάλα από τα χέρια των παικτών του Περαμαϊκού για να την πάνε στη σέντρα και ο διαιτητής Ορφανός  έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χρίστο και Αθανασόπουλο της Νίκαιας , που ήταν οι δεύτερες και οι δυο παίκτες της Νίκαιας αποβλήθηκαν  . Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο στη λήξη Νωρίτερα ( 77’) είχε αποβληθεί  και ο Φάνης από τον Περαμαϊκό ( 2η κίτρινη) .

Στο 70’ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγκώνα ο Καραγιάννης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Αττικό Νοσοκομείο , όπου  του τοποθετήθηκε γύψος . Ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε κάταγμα.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Μακρής, Σπήλιος, Αθανασόπουλος, Βουρνάζος( 74’ Μαλιώρης) , Σαμλίδης, Καλογήρου,

Μιχαήλ, Λαδένογλου( 52’΄Σιδέρης), Κοξαράκης( 71’ Βαλσαμάκης)  , Ερρίκος, Χρίστο

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Τζιώτης, Παπακαλοδούκας, ( 66’ Φλέγκας),  Καραγιάννης( 70’ λ. τρ .Διακάκης) Φάνης, Μανουλίδης , Δεμερτζής  (65’ Μπάκας) , Σκαρτάδος, Κωνσταντίνου, Φωτεινάκης , Μαυράκης .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply