Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕ Νεάπολης-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1-1

Published

on

Η αναμέτρηση δεν ήταν αρκετά καλή, ωστόσο το συγκρότημα  του Κώστα Ανυφαντάκη είχε τις στιγμές του για να πάρει τη νίκη, ενώ και το σύνολο του Αντώνη Γιαννακάκη δημιούργησε τις δικές του ευκαιρίες.

Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό και δεν έγιναν πολλές σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλά σουτ, στο 33’ με τον Νικόλτση και στο 35’ με τον Μαζιώτη, τα οποία, όμως, πέρασαν άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το ΣΥΝΚΑ μπήκε δυνατά και θα μπορούσε να σκοράρει στο 54’ με τον Μάστορα, όμως το σουτ του από πλάγια δεξιά ήταν άστοχο. Στο 74’, πάντως, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η προβολή του Κωστάκη, μετά το φάουλ του Νοκάι, σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 90’, βέβαια, ο χανιώτικος σύλλογος πλησίασε στη νίκη, ωστόσο ο Σταυριανουδάκης απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Μαζιώτη.

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης – Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Νεάπολη (Αντώνης Γιαννακάκης): Σταυριανουδάκης, Ανυφαντάκης, Κωστάκης, Ζανταλής, Χριστάκης, Κοκολάκης, Βολονάκης (86’ Παπουτσιδάκης), Τσακάνι, Νοκάι, Περάκης, Πεταυράκης.

ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Παναγιωτόπουλος, Παπατζίκος, Πετράκος (88’ Περδικάκης), Μαζιώτης, Τσίτας (46’ Μάστορας), Μποτωνάκης (78’ Βασιλάκης), Μαθιουδάκης, Νικόλτσης.

athltiko.gr