Connect with us

stoplekto

ΑΕ Νεάπολη: «Φτάνει με τις διαιτησίες που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα»

Π.Αντωνίου: Ας μας πουν ποιους θέλουν να ανεβάσουν , να μην κουραζόμαστε άδικα.»

Published

on

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον διαιτητή του αγώνα με τον ΑΣ Δραπετσώνας Τσουμάκο εκδόθηκε από τη διοίκηση της ΑΕ Νεάπολη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα παρακάτω:

«Συγχαρητήρια στον ΑΣ Δραπετσώνας για την αγωνιστικότητα . Φτάνει πια με αυτές τις διαιτησίες που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα , βάζοντας τις αγωνιζόμενες ομάδες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση . Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα  από «ανθρώπινα» λάθη διαιτητών . Όποια ομάδα είναι στις θέσεις ανόδου ,θα βρεθεί ένας διαιτητής ώστε  να τη σταματήσει . Τυχαίο; Δεν νομίζω .

Ας  μιλήσουν στα ίσια.  Ούτε εμείς να χαλάμε χρήματα ούτε οι προπονητές να στεναχωριούνται ούτε οι παίκτες να αγωνίζονται Είμαστε οικογενειάρχες άνθρωποι που αγαπάμε το ποδόσφαιρο.»

Από την πλευρά του ο Γενικός αρχηγός του συλλόγου Παντελής Αντωνίου δήλωσε:

« Κρίμα . Παραλίγο να χάναμε τη ζωή μας στο γήπεδο που είναι το δεύτερο σπίτι μας . Από κάποιους που όχι μόνο δεν έχουν ιδέα από μπάλα , αλλά δεν σέβονται τους κόπους , τα χρήματα και το μεράκι μερικών ανθρώπων. Ας μας πουν ποιες ομάδες θέλουν να ανεβάσουν για να μην κουραζόμαστε άδικα .Και στο τέλος της χρονιάς να διαλύσουν άλλη μια ομάδα .»

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply