Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Νεάπολη: «Ο διαιτητής ήταν σε άλλο γήπεδο»

Published

on

Διαμαρτύρεται η ΑΕ Νεάπολη για την διαιτησία του Σφούνου στον αγώνα με τον Πανφαληρικό . Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε και υπογράφει ο ηγέτης του συλλόγου Ανδρέας Καλλιγέρης αναφέρονται τα παρακάτω:

«Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πανφαληρικό που κινήθηκε σε αθλητικά πλαίσια ήμασταν αντίπαλοι για 90 λεπτά.

Τον συγκεκριμένο αγώνα λίγο έλειψε να τον « τινάξει στον αέρα» ο άρχοντας του γηπέδου . Ο διαιτητής κ. Σφούνος  κατάφερε από  το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να είναι σε άλλο γήπεδο και δεν έκανε καμία προσπάθεια να επανέλθει σε αυτό που αγωνιζόντουσαν οι ομάδες του Πανφαληρικού και της ΑΕ Νεάπολης . Λίγο έλειψε να καταφέρει έναν ήρεμο αγώνα να τον μετατρέψει σε πολεμικό – χωρίς λόγο και αιτία- χωρίς να τον προκαλεί κανένας ποδοσφαιριστής ή παράγοντας από τα δυο σωματεία.

Για να μη πει κάποιος ότι η ανακοίνωση είναι για το αποτέλεσμα ενημερώνω, ότι και νίκη υπέρ μας να ήταν η ανακοίνωση πάλι θα έβγαινε γι’ αυτή την εγκληματική διαιτησία.

Είναι κρίμα και άδικο να παλεύεις να αγωνίζεσαι και η διαιτησία να σου σπαέι τα φτερά γιατί ο διαιτητής « ξέχασε» να έλθει στο γήπεδο .

Δεν θα πω βαριές λέξεις για τη συγκεκριμένη διαιτησία εκτός από μία , ασχετοσύνη . Ευτυχώς  που με τον Πανφαληρικό και προς τιμή τους που διατηρήθηκε και επικράτησε ψυχραιμία , το παιχνίδι τελείωσε χωρίς παρατράγουδα , οι ποδοσφαιριστές , οι παράγοντες και οι φίλαθλοι  ήταν άψογοι  και ψύχραιμοι .

Εμείς ως παράγοντες της ΑΕ Νεάπολης επιθυμούμε διαιτησίες σαν και αυτή να μην ξαναδούμε σε δικούς μας αγώνες . Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη ανακοίνωση από  την ΑΕ Νεάπολη για τη διαιτησίας εκτός αν είναι χειρότερη από της Κυριακής, πράγμα αδύνατον .

Θεωρούμε υποχρέωση μας ότι έπρεπε να ανακοινώσουμε την διαμαρτυρία  αυτή ασχέτως θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος γιατί με τέτοιες διαιτησίες μόνο κακό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά και όχι μόνο .»