Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Περάματος – Ατρόμητος Κερατσινίου 2-2

Published

on

Δραματική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση  της ΑΕ Περάματος με τον Ατρόμητο Κερατσινίου , όπου οι γηπεδούχοι  αν και έχαναν με 0-2 ισοφάρισαν στο 95’ σε 2-2!!

Μετά από ένα άγονο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απειλητικά στην επανάληψη και σημείωσαν δυο τέρματα με τους Τσιρίδη 56’ και Κουρούνη 76’.

Οι Περαματιώτες όμως δεν είχαν πει την «τελευταία λέξη » τους. ‘Έτσι αφού μείωσαν στο 80’ με τον Γεωργίου ισοφάρισαν στο 95΄ με τον Κουτσογιαννόπουλο με τους Κερατσινιώτες να διαμαρτύρονται ότι κρατήθηκε αδικαιολόγητη επιπλέον  καθυστέρηση .

Στο 89’ σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων και ο διαιτητής Ζησιμόπουλος απέβαλε τους  Μπένα και Λούπι. Οι του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο τελευταίος δεν μετείχε στα επεισόδια .

Παράλληλα στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Θανάσης Μπαλαφούτης για απειλές κατά του διαιτητή.

Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε στο 88’ με 2η κίτρινη κάρτα  για διαμαρτυρία από τον πάγκο και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Περάματος Θ. Μελάς  ο οποίος είχα αντικατασταθεί  στο 82’

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Καββαδίας, Ζαχαρόγλου, Κεσανίδης, Μελάς Θ.( 82’ Μελάς  Σ. , Κουτσογιαννόπουλος, Τοπίκογλου ( 65΄Γκιόκα), Ανδρέου, Τάνκας ( 89’ Κακαβίτσας) , Παπακαλοδούκας( 53’ Ντέμα) Αντωνίου, Γεωργίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Μπαλαφούτης,Παπαδόπουλος , Νιάρος( 71’ Λαμπράκης ) , Τσάμπρας, Ηλιόπουλος, Βιδάλης, Παπαδάτος, Κουρούνης, Κωστίκος( 77’ Νικολάου) , Τσιρίδης ( 84’Νερσισιάν , 94’  Βαρμάζης) , Λούπι .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply