Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Περάματος: Θετικός ο απολογισμός της περιόδου 2018-19

Published

on

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει τα παρακάτω:

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ κ. ΤΕΛΗΣ ΜΕΛΑΣ!

Μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ κατηγορίας Πειραιά, της περιόδου 2018 – 2019.  Ένα πραγματικά  δύσκολο  πρωτάθλημα  για όλες τις διαγωνιζόμενες  ομάδες, ένας πραγματικός «Γολγοθάς»  για τα περισσότερα σωματεία της κατηγορίας.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ εφέτος είχε μία ιδιαίτερα ικανοποιητική πορεία, αφού τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο, που σώθηκε μετά από την διαδικασία αγώνων μπαράζ.

Παράλληλα, τη φετινή περίοδο η ομάδα της Α. Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ είχε μία επιτυχημένη πορεία και στο Κύπελλο Πειραιά, αφού έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, όπου και αποκλείστηκε από τον ΕΡΜΗ Κορυδαλλού.

Είναι γεγονός ότι  κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα είχε διαστήματα καλής απόδοσης, αλλά και κάποια  διαστήματα μέτριας, όμως σε γενικές γραμμές η πορεία της ομάδας  ικανοποίησε τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και τους φιλάθλους της.

Στα θετικά στοιχεία της φετινής χρονιάς μπορούν να αναφερθούν  αφενός μεν οι καλοί χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών της ομάδας και αφετέρου το καλό κλίμα των αποδυτηρίων, απόρροια της αργαστής συνεργασίας προπονητών, ποδοσφαιριστών και Διοίκησης.

Ο Απολογισμός της φετινής περιόδου όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος,  αναλύεται σε 12 νίκες, 8 ήττες και 6 ισοπαλίες, με σύνολο βαθμών 42, που σημαίνει 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Κρίνοντας από την απόδοση της ομάδας μπορούμε να δηλώσουμε με βεβαιότητα ότι κάλλιστα θα μπορούσε να είχε στο ενεργητικό της άλλους βαθμούς, αφού παρά τις καλές εμφανίσεις σε κάποια ματς, δεν κατόρθωσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Επειδή όμως ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε υποθετικά, αναγνωρίζοντας το σήμερα και την πραγματικότητα, λέμε με βεβαιότητα ότι την περίοδο 2018 – 2019 μπήκαν στην ομάδα οι ασφαλείς βάσεις για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την «ΕΝΩΣΗ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται ότι την νέο περίοδο θα συνεχίσει την προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Ήδη ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο  τη συνεργασία με τον επιτυχημένο κατά γενική ομολογία προπονητή κ. Τέλη Μελά, ενώ σύντομα θα συζητηθεί και η ανανέωση του  ρόστερ της ομάδας.

Άλλωστε στα μακροπρόθεσμα  σχέδιά του είναι σε βάθος τριετίας η Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ να βρίσκεται στη θέση που της αξίζει!

Κλείνοντας τον απολογισμό της περιόδου 2018 – 2019, οφείλουμε να αναφερθούμε και να απευθύνουμε  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας, αυτούς που έδιναν το βροντερό  παρόν, στηρίζοντας τις προσπάθειες της «Ένωσης» κάθε αγωνιστική και με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν, αποτελώντας τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.