Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Περάματος και Πυθαγόρας συγχαίρουν τον πρωταθλητή Περαμαϊκό

Published

on

Από τα σωματεία της ΑΕ Περάματος και του Πυθαγόρα λάβαμε τις παρακάτω συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας από τον Περαμαϊκό:

“Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ συγχαίρουμε τον πρωταθλητή του Β΄ ομίλου της Α΄ κατηγορίας Πειραιά και συμπολίτη μας ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ για την μεγάλη φετινή του επιτυχία! Ευχή όλων μας, ο μεγάλος ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ να πρωταγωνιστήσει και στους αγώνες μπαράζ και του χρόνου να αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους συνετέλεσαν στην μεγάλη φετινή επιτυχία της ομάδας, αυτούς που έκαναν τον εκπληκτικό ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ θέμα συζήτησης στις τάξεις του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και το Πέραμα να ακούγεται ξανά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Αττικής και όχι μόνο” .

 

“Ο Α.Π.Ο. Πυθαγόρας Περάματος μέσω του Προέδρου Πέτρου Σαλπέα, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές συγχαίρουν τους Πρωταθλητές Α.Π.Ο. Περαμαϊκός και ευχόμεθα για συνέχεια αυτού με την ευχή όλων μας για την ΑΝΟΔΟ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. 

Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος Α.Π.Ο. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Πέτρος Σαλπέας“.