Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Περάματος – «Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»!!!

Published

on

Από την ΑΕ Περάματος λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προέβη στις 10 πρώτες ανανεώσεις για την σεζόν 2020-2021.

Είναι παίκτες ως επί το πλείστον από την βάση της ΑΕΠ και Περαματιώτες.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, όπου ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την Διοίκηση και οι νέες μας μεταγραφές, όπου θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ΕΝΩΣΑΡΑΣ μας, ώστε για άλλη μια χρονιά να δώσουμε δυναμικό παρόν στην Α’ Πειραιά.

Τώρα …….….. προς μεγάλη απογοήτευση κάποιων, οι οποίοι «κρέμασαν» το τελευταίο διάστημα την ομάδα, σας ενημερώνουμε Κύριοι πως «ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»!!!

Αυτό λοιπόν έγινε τώρα, με την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Π, η οποία με άτομα που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και θα πλαισιώσουν την νέα Διοίκηση, τους παίκτες μας που είναι «γέννημα θρέμμα» παιδιά των Ακαδημιών μας που με έντονο ψυχικό ανάστημα μπήκαν μπροστά ώστε να θωρακίσουν τα θεμέλια αυτά, μεταγραφές αθλητών που πρωταγωνιστούν στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, τον νέο προπονητή που τον χαρακτηρίζει το πάθος του για την κιτρινόμαυρη ομάδα μας, τους φιλάθλους μας που όλο αυτό το διάστημα στήριζαν τις προσπάθειες μας & το κυριότερο οι χορηγοί μας, που είναι αρωγός αυτής της σπουδαίας πορείας, που μαζί με όλους εμάς έχουν ένα όραμα, αντάξιο της μέχρι τώρα  93 χρόνων ιστορίας!!!