Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΕ Πετραλώνων: Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό…

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό

Η ομάδα της ΑΕ Πετραλώνων αγωνίστηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στο γήπεδο της Χρυσούπολης, κόντρα στην Κηπούπολη. Όμως εκτός από τους 11, αξιόμαχους, ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας οι παίκτες μας είχαν να αντιμετωπίσουν και το διαιτητικό τρίο των κυρίων Γ. Καρνή, Α. Σταθόπουλο & Γ. Τζίβρα οι οποίοι από το πρώτο λεπτό έδειξαν ότι δεν είχαν καμία διάθεση να παίξουν 50-50.

Ο διαιτητής Καρνης, σε κάθε ευκαιρία έβγαζε κίτρινη κάρτα στους παίκτες μας, δεν υπέδειξε δυο οφθαλμοφανέστατα φάουλ υπέρ της ομάδας μας εκτός αντιπάλου περιοχής όταν το σκορ ήταν 1-1 και δια «μαγείας» έβλεπε συνεχώς φάουλ υπέρ της Κηπούπολης έξω από τη δική μας περιοχή.

Αποκορύφωμα του διαιτητικού χειρουργείου ήταν η καταμέτρηση τους 2ου γκολ των γηπεδούχων. Η ομάδα μας στο 73ο λεπτό του αγώνα είχε καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Επτά λεπτά αργότερα ο βοηθός κύριος Τζίβρας, ακολουθώντας τα σφυρίγματα του κυρίου Καρνη, αποφάσισε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Δεν υπέδειξε στο 80ο λεπτό καταφανέστατο οφσάιντ που προηγήθηκε του γκολ της Κηπούπολης και το σκορ έγινε 2-1.

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣΑ Π. Δημητρίου, κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής διαιτησίας Γ. Μητροφάνη γνωρίζεται ότι η ομάδα των Πετραλώνων έχει μεγάλη ιστορία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ζήτησε ευνοϊκή μεταχείριση. Πάντα ήθελε και θέλει διαιτησίες 50-50. Ομως τώρα η αγανάκτηση μας είναι μεγάλη καθώς σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου κάθε βαθμός μετράει, οι διαιτητές που εσείς ορίζεται μας αδικούν κατάφωρα. Μετά την απαράδεκτη & καταδικαστική διαιτησία του Η. Παπαγεωργιου στο εκτός έδρας ματς με τους Λύκους Χαϊδαρίου, έρχεται η σφαγιαστική διαιτησία των Καρνή, Σταθόπουλου, Τζίβρα στο ματς με τη Κηπούπολη διαιτησίες που έχουν αποτέλεσμα χαμένους βαθμούς στη δύσκολη προσπάθεια μας να παραμείνουμε στη κατηγορία.

Γιατί κύριοι τέτοια αδικία σε βάρος της ομάδας μας? Γιατί οι διαιτητές σας δείχνουν τέτοια απαξίωση στη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας? Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Απαιτούμε στα ματς που απομένουν οι διαιτητές σας να σεβαστούν το κόπο και τον ιδρώτα των παικτών και του προπονητή μας. Κύριοι της ΕΠΣΑ σας υπογραμμίζουμε ότι θα εξαντλήσουμε όλες τις αγωνιστικές πιθανότητες για την παραμονή της ομάδας μας στη Β’ κατηγορία. Κόντρα σε κάθε εμπόδιο…

ΥΓ Κανονικά θα έπρεπε να περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας. Όμως θυμόμαστε κ. Μητροφάνη ότι στον αγώνα με τους Λύκους Χαϊδαρίου ο παρατηρητής διαιτησίας που είχατε ορίσει είχε χαρακτηρίσει άριστη τη σφαγιαστική διαιτησία του Η. Παπαγεωργίου, οπότε μάλλον ξέρουμε το περιεχόμενο της έκθεσης.

ΥΓ2 Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο της Κηπούπολης για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.