Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

 ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας – ΑΕ Μοσχάτου 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση της Αίγινας ανάμεσα στον Σαρωνικό και την ΑΕ Μοσχάτου που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα( 0-0) .
Με την ισοπαλία αυτή οι φιλοξενούμενοι έχασαν πλέον οριστικά την επαφή τους με την κορυφή , κέρδισαν όμως έδαφος όσον αφορά την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ .
Οι Μοσχατιώτες ήταν πιο επιθετικοί στο α’ μέρος αλλά βρέθηκαν πάνω στον Μπακόμητρο που ήταν σε πολύ καλή μέρα κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε σουτ των Πασαλίδη 23’, Λελούδα 34΄, Παυλάκη 43’.
Οι Αιγινήτες έπαιζαν από το 37’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσελάι από τον διαιτητή Δαμιανάκη για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Τζωρτζάτο. Στο 47’ η κεφαλιά του τελευταίου μετά από κόρνερ του Πασαλίδη σε κενή ,ουσιαστικά εστία πέρασε άουτ.
Οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έπαιξαν ψυχωμένα στην επανάληψη και κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους , τους αντιπάλους τους. Αντίθετα ο Σαρωνικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 78’ όταν το μακρινό σουτ του Πασχάλη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ : Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Μελάς( 50’ Αγγελάκης) Γκαρής Σ., Τσελάι , Πασχάλης ( 88’ Γκαρής Ν.) Στακάι, Μιστάκου( 83’ Γκοτζούλιας) Καλλικαντής, Μαχμουτάι .
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μακρής, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Τζωρτζάτος, Θεοδοσίου, Σιδηρόπουλος, Χαλβατζίου (75’ Τουφεξίδης), Νιζάμης (83’ Βαζαίος), Λελούδας, Πασαλίδης, Παυλάκης.