Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας: “Εμείς απαντάμε με πράξεις”

Published

on

Από το ΔΣ της ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε επισήμως όλον τον φίλαθλο και μη , κόσμο , πως με την υπ’αριθμ. 13/2022 απόφαση , η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. , έκανε ΔΕΚΤΗ , τυπικά και κατ’ ουσίαν , την έφεση που είχαμε ασκήσει , έναντι της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πειραιά.
Κατόπιν τούτου , η Ε.Π.Σ. Πειραιά , οφείλει να ορίσει εκ νέου τον αγώνα και να διορθώσει την βαθμολογία , όπως αυτή αποτυπώνεται έως σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την νομική υπηρεσία του συλλόγου , ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ κ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , για την πολύ υψηλού επιπέδου εκπροσώπηση του συλλόγου μας στην επιτροπή. Κυρίως όμως τον κ. Βλάσση προσωπικά για την άρτια καθοδήγηση και τις συμβουλές του σε όλη τη διαδικασία.
Όλο αυτό τον καιρό , ο Σαρωνικός προτίμησε , αντί να βγάλει οργισμένες ανακοινώσεις και να διασπείρει ειδήσεις σε δημοσιογραφικά site , να στηρίξει τις θέσεις του νομικά και να διεκδικήσει το δίκιο του αξιοπρεπώς. Κάναμε σε όλους σαφές πως σε ζητήματα ηθικής και αξιοπρέπειας δεν κάνουμε πίσω ποτέ.
Υπογραμμίζουμε πως δεν έχουμε κανένα θέμα με την Ε.Π.Σ. Πειραιά. Η επιτροπή έκρινε ένα θέμα όπως θεωρούσε εκείνη και εμείς διαφωνήσαμε. Επίσης δεν έχουμε κανένα θέμα με την ομάδα του Αετού Κορυδαλλού. Το πώς θέλει ο οποιοσδήποτε να διοικήσει την ομάδα του και πως σέβεται την ιστορία του συλλόγου που υπηρετεί , δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Απλά είναι καιρός να κατανοήσουν άπαντες πως το γεγονός ότι βρισκόμαστε μακριά από καφενεία , συγκεντρώσεις και λοιπά κέντρα αποφάσεων δεν μας καθιστούν αδύναμους.
Η απόφαση αυτή είναι και μια απάντηση στους ημέτερους κύκλους που προδίκασαν το αποτέλεσμα και εξακολουθούν μη πιστεύουν στην ομάδα του νησιού. Ο Σαρωνικός απαντά όλα αυτά τα χρόνια με πράξεις. Οργανώνει , δημιουργεί και παράγει έργο και το επίπεδο μας δεν μας επιτρέπει να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού”.