Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας: “Κάκιστη διαιτησία στη Χαραυγή”

Published

on

Από το ΔΣ της ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Ένας απ’τους αγώνες που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα, είμαστε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καλύτεροι απ’τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε και … χάσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, είχαμε δύο δοκάρια , τελικά καταφέραμε κ τον χάσαμε…. Φυσικά και διάφοροι λόγοι συνετέλεσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτό το αποτέλεσμα.
Σε αυτούς ωστόσο δεν είναι η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας , από τους οποίους, σήμερα τουλάχιστον, δεν έχουμε κανένα παράπονο.
Από κει κ πέρα , έχουμε προσπαθήσει από μεριάς μας να βοηθήσουμε, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ή καλύτερα ότι έχει απομείνει από αυτό….
Κ όσοι μας ξέρουν, ξέρουν επίσης πάρα πολύ καλά ότι δύσκολα θα ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο, πέραν του αγωνιστικού κομματιού ενός αγώνα.
Η σημερινή διαιτησία ωστόσο, ενός διαιτητή, ο οποίος είναι κ αξιολογημένος !!!!! απ’ότι μάθαμε κ μας έχει έρθει από τον όμορφο κατά τα άλλα Βόλο , ονόματι Λιάτσος , μας υποχρεώνει , να το κάνουμε.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το ποσοτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επιτροπή κ πραγματικά από τη μεριά μας , κάνουμε ότι είναι δυνατόν να διευκολύνουμε το έργο τους.
Αλλά αν είναι να αντιμετωπίζουμε τέτοιες συμπεριφορές (κυρίως) και τέτοιες κάκιστες διαιτησίες , από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά, τότε ίσως πρέπει κ εμείς να αναθεωρήσουμε.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή δεν θέλουμε να μαθαίνουν στη δική μας τη καμπούρα, διαιτητές που κανονικά έπρεπε να ξεκινήσουν από τις ακαδημίες, θεωρείστε τον διαιτητή Λιάτσο , ανεπιθύμητο στα δικά μας παιχνίδια.
Συνεχίζουμε…..”.