Connect with us

Υποδομές

ΑΕ Χαλανδρίου: Στον Παναθηναϊκό ο Μανώλης Παπατριανταφύλλου

Published

on

Η ΑΕ Χαλανδρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού του ποδοσφαιριστή της Μανώλη Παπατριανταφύλλου (2005), ο οποίος κλήθηκε και στην Εθνικη Ελλάδας Παίδων Κ15. Η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι το αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες της ΑΕ Χαλανδρίου , οι οποίες αποτελούν πλέον μόνιμο τροφοδότη της Μικτής Παίδων ΕΠΣ Αθήνας Κ14. Τα τελευταια δύο χρόνια 9 συνολικά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας κλήθηκαν από τον ενωσιακό Τεχνικό κ. Τάσο Δημητρίου στην Μικτή Παίδων ΕΠΣ Αθήνας Κ-14. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές (με αλφαβητική σειρά) (2005) Λευτέρη Βαβαλέρο, Δημήτρη Κορωναίο, Μανώλη Παπατριανταφύλλου, Νίκο Τζήμα, Στέφανο Τουμαρά και (2006) Πάνο Γυφτάκη, Αλέξανδρο Καμπιώνη, Σπύρο Μπόρο και Στέλιο Σπηλιωτάκη.

Πολλοί ποδοσφαιριστές της Ακάδημιας βρίσκονται στο στόχαστρο Ακαδημιών μεγάλων ΠΑΕ, δείγμα της ποιοτικής δουλειάς του προπονητικού team της ΑΕ Χαλανδρίου, τεχνικός διευθυντής της οποίας είναι ο Σταύρος Αμανατίδης.
Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου εύχονται στον Μανώλη Παπατριανταφύλλου να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία στη νέα του ομάδα, κάνοντας υπερήφανη την οικογένεια της ΑΕ Χαλανδρίου.