Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Χαραυγή – Αίας Σαλαμίνας 1-3

Published

on

Πολύ καλός ο Αίας Σαλαμίνας  επικράτησε εκτός έδρας της Χαραυγής με 1-3 και έδει την μεγάλη του δύναμη φέτος .

Ωστόσο η καθοριστική φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 67’ . Ο Δρυμούσης  έδωσε αγκωνιά στον Γεροπαναγιώτη μετά από ένα φάουλ που έγινε , Ο τελευταίος αντέδρασε για να επέμβουν ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων και να σημειωθούν κάποιοι διαξιφισμοί . Ο Ντουμιτρέσκου αφού έδειξε κίτρινες στους παραπάνω ποδοσφαιριστές ( στον Δρυμούση έπρεπε κόκκινη) , απέβαλε  προς γενική έκπληξη δυο παίκτες της Χαραυγής αφήνοντας την ομάδα με εννέα!!. Συγκεκριμένα τον Μιφτάρι με την αιτιολογία ότι κτύπησε αντίπαλο και τον Πεκόφ που  είπε «τραγικό » τον διαιτητή , όπως αναφέρει ο  τελευταίος στο φύλλο αγώνα..

Αγωνιστικά πάντως ο Αίας ήταν καλύτερος στο παιχνίδι και επικράτησε δίκαια. Παίζοντας με έξυπνη τακτική η ομάδα του Πανοηλία κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τους αντιπάλους τους  οι οποίοι στηρίχτηκαν μόνο στις προσωπικές ενέργειες κάποιων παικτών τους.

ΟΙ Σαλαμίνιοι προηγήθηκαν στο 33’ όταν ο Ράμφος Ε., εκτέλσε φάουλ από δεξιά και ο προωθημένος Μακρής με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ..

Η Χαραυγή ισοφάρισε στο 44’  με κεφαλιά του Δεληβασίλη μετά από  υποδειγματική σέντρα του Θεοδωρίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά ο Αίας ήταν αυτός που σκόραρε  Στο 56΄ ο Βασιλάκης με κοντινό πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ακολούθησε στο 67’  η φάση που αναφέραμε αρχικά , με την Χαραυγή να μένει με εννιά παίκτες , και εκεί τελείωσαν όλα .

Στο 84’ μετά από  ωραία σέντρα του Κ. Ράμφου ο Δρυμούσης από κοντά με πλασέ έγραψε το τελικό 1-3 .

 

Να σημειωθεί ότι στο 75’ διακόπηκε  προσωρινά το παιχνίδι γιατί  κάποιος οπαδός από την εξέδρα  έριξε νερό στον βοηθό Φαγκρίδα.

Να τονίσουμε  ότι στο τέλος ο Ντουμιτρέσκου κράτησε μόνο 1 λεπτό και 40  δευτερόλεπτα καθυστέρηση, ένας χρόνος που δεν κάλυπτε ούτε τις αλλαγές που έγιναν  . Χώρια ότι   το παιχνίδι διακόπηκε   για πέντε περίπου λεπτά συνολικά ….

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Γεροπαναγιώτης( 74’ Φασιλής) , Αβανίδης, Χριστοδούλου, Μιφτάρι, Δεληβασίλης, Χουριέτ( 64’ Πατινιώτης) Ηλιόπουλος , Πεκόφ.

ΑΙΑΣ : Γεωργίου, Τρικαμηνάς, Τζαφέρι, Μακρής, Μπένα,, Ράμφος Ε.( 55’ Κομπόγιωργας), Δρυμούσης, Βασιλάκης, Γεωργιάδης( 84’ Λαμπρόπουλος), Μιχαλάκης ( 73’ Χύσα) Ράμφος Κ.