Connect with us

stoplekto

ΑΕ Χαραυγή: Γεν. Συνέλευση το Σάββατο , εκλογές την Κυριακή

Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής

Published

on

Από τα μέλη της  εφορευτικής επιτροπής των αρχαιρεσιών της ΑΕ Χαραυγής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Φίλοι της ΑΕ Χαραυγής . Μετά την αποτυχημένη Γενική συνέλευση της ομάδας μας να δώσει μια λύση στα διοικητικά δρώμενα, αποφάσισαν οι προπονητές των ακαδημιών μας να εκλέξουν αυτοβούλως εφορευτική επιτροπή , ούτως ώστε  να οδηγήσουν την ομάδα σε εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο  το συντομότερο δυνατόν για το καλό της ομάδας .

Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής τέθηκε ο Σταύρου Μανώλης , γραμματέας ο Διακαντώνης Λεωνίδας και μέλη τους: Μουρελάτου Σοφία, Κούκουρας Νίκος, και Νομικός Γιάννης οι οποίοι ομόφωνα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

Α) Όσοι από τα μέλη της ομάδας μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα μπορούν να κάνουν αίτηση στα γραφεία της ομάδας από την Δευτέρα 07/05/201 έως και την Παρασκευή 11/05/2012 και ώρες από 19.00 έως 21.00 . Απαραίτητη προϋπόθεση για την αίτηση η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου καθ΄ςω και η ταμειακή του τακτοποίηση.

Β)Το Σάββατο 12/05/2012 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της ομάδας στα γραφεία μας, ώστε να γίνουν γνωστές οι όποιες προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων.

Γ) Την Κυριακή 13/05/2012 θα διεξαχθεί η ψηφοφορία των μελών μας στα γραφεία της ομάδας μας κατά τις ώρες 18.00 έως τις 22.00. Απαραίτητη προϋπόθεση των ψηφοφόρων είναι επίσης η αστυνομική ταυτότητα και η ταμειακή τακτοποίηση  του μέλους. Αμέσως μετά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την επόμενη μέρα θα δημοσιευτούν στον τύπο.

Παρακαλούνται θερμά ΟΛΟΙ οι φίλοι της ομάδας μας που τόσα χρόνια έχουν αγαπήσει και στηρίξει τόσο πολύ την προσπάθεια της, να την στηρίξουν και τώρα που μας έχει ανάγκη περισσότερο από  κάθε άλλη φορά συμμετέχοντας στις προσεχείς εκλογές του συλλόγου μας ώστε να βγει η ομάδα μας από το αδιέξοδο που έχει έλθει τα τελευταία χρόνια.

*Τα γραφεία και η σφραγίδα της ομάδας μας πέρασαν στα χέρια της επιτροπής όπου θα τα παραδώσουν με τη σειρά της στο νέο Δ.Σ. το βράδυ της        Κυριακής 13/05.2012.

*Η παρούσα ανακοίνωση ΑΚΥΡΩΝΕΙ αυτή της Πέμπτης 03/05/2012.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply