Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Χατζηκυριακείου – Πανφαληρικός 3-2 (0-2)

Published

on

Μεγάλη ψυχή έδειξαν τα “λιοντάρια” τού Νίκου Διαμαντοπούλου αν και έχαναν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα και να πάρουν τη νίκη με 3-2 στέλνοντας στη Γ´ κατηγορία την ομάδα του Πανφαληρικού.

Στο 5´ σουτ του Διακογιάννη λίγο άουτ, στο 18´ σούτ του Μπαλτιμά από 45 μέτρα η μπάλα πέρασε σύριζα από το κάθετο δοκάρι Στο 22´εγινε το 0-1 με το Ξέστερνο με ψηλοκρεμαστό σουτ αφού προηγουμένως ο Ζυμάρης με κεφαλιά είχα στείλει τή μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25 ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 0-2 με δυνατό σουτ Στο 30 κόρνερ απ´ ευθείας τού Μπαλτιμά η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα την έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ Τσομάρης. Στο 48´ σούτ του Κάγιο έβγαλε σε κόρνερ ο γκολκίπερ Κιλμπασάνης

Στο 52´ σε κόρνερ τού Μπαλτιμά ο Καραμπάσης πιάνει κεφαλιά και είναι έτοιμος να σκοράρει όμως ο γκολκίπερ Τσομαρης βγαίνει με μπουνιές και τον ανατρέπει ανατρέπει ο Διαιτητής δίνει πέναλτι αφού συμβουλεύτηκε το πρώτο βοηθό, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο αρχηγός τού Χατζηκυριακείου Μπαλτιμάς και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2. Στο 56´ εκτέλεση φάουλ τού Διαμαντάκου λίγο άουτ

Στο 64´ ο Μπένος έπιασε κεφαλιά ψαράκι και απέκρουσε ο γκολκίπερ Τσομάρης, για να φτάσουμε στο επόμενο λεπτό εκτέλεση κόρνερ του Καραμπάση κεφαλιά ο Σαμπάνης και 2-2.

Στο 74´ αποβάλλεται από τούς φιλοξενούμενους ο Κάγιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 84´ ο Αλιάσι έγραψε το τελικό 3-2 με ένα εκπληκτικό σε ομορφιά τέρμα που πέτυχε με φοβερό μακρινό σουτ από αριστερά δίνοντας στη μπάλα πολλά φάλτσα.

Διαιτητής : Γεωργόπουλος Β Βοηθοί : Αντωνόπουλος Στ – Δαφερέρας Γ Παρατηρητής : Φωκίδης Κ Ιατρός : Ταγρίδης Ι

AE Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος): Κιλμπασάνης, Διακογιάννης , Καραγεωργόπουλος ( 85´ Μαρουσάκης), Σαμπάνης, Παλαιστίδης, Σαμουρίδης, Καραμπάσης ( 87´ Παπαθέου), Κριεμάδι, Μπένος ( 75´ Κουγιουμτζής), Μπαλτιμάς ( 87´ Σκρίμπιας) Αλιάσι.

Πανφαληρικός ( Σωτήρχος Ι) Τσομάρης, Κονδυλάκης. Τζοάνης, Βουζουναράς (70´ Μενδρινός ), Ρουμελιώτης , Κάγιο, Ίσαρης, Διαμαντάκος, Πουλιανίτης (89´Τσίκας), Ξέστερνος, Ζυμάρης