Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Χατζηκυριακείου – Πανφαληρικός 6-3

Published

on

Εννέα τέρματα (αγγλικό σκορ) απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο της Δραπετσώνας, με τα οχτώ από αυτά να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Πανφαληρικός μόλις στο 4´ με κοντινό σουτ του Κονδυλάκη, για να απαντήσει στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα τού Νίκου Διαμαντοπούλου με μακρινό δυνατό σουτ του Κριεμάδι φέρνοντας τον παιχνίδι στα ίσια (1-1) , στο 11´ τα “λιοντάρια” πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μετρεβέλι να κερδίζει τη μπάλα μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Τσομάρη και με πλασέ από τη μικρή περιοχή να την στέλνει  στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Στο 19 ´ και πάλι ο Μετρεβέλι σκόραρε  με κοντινό σουτ μετά από ασίστ του Αλιάσι κάνοντας το 3-1, στο 24´ήταν σειρά του Αλιάσι νά σκοράρει μετά από κάθετη πάσα του Βέτσικα στη πλάτη των αμυντικών, βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα Τσομάρη και με σουτ στη δεξιά γωνία έκανε το 4-1.

Στο 32´ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να σκοράρουν, πάλι με τον Κονδυλάκη με σουτ από μέση απόσταση κάνοντας το 4-2 και δύο τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα, δύο λεπτά αργότερα στο 34´ ο Διαμαντάκος με μακρινό σούτ έκανε το 4-3 βάζοντας την ομάδα του Πανφαληρικού ξανά στον αγώνα, όμως ο Μετρεβέλι είχε άλλη γνώμη και στο 37´ έκανε χατ τρικ ( το δεύτερο του στο πρωτάθλημα ) σημειώνοντας ένα υπέροχο τέρμα καθώς πήρε τη μπάλα από τη σέντρα και έκανε επέλαση φτάνοντας στην γωνία της   μεγάλης περιοχής και με ένα φοβερό σουτ με αρκετό φάλτσο έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Τσομάρη κάνοντας το 5-3 “αναγκάζοντας” όλους τους φιλάθλους να το χειροκροτήσουν .

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα τού Πανφαληρικού είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων με  τρία δυνατά σουτ του Διαμαντάκου που απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ Κιλμπασάνης, για να κλείσει το σκορ με ωραίο μακρινό σουτ του Τεβζάτζε διαμορφώνοντας το τελικό 6-3 για την ομάδα τού Νίκου Διαμαντοπούλου.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης Λ. Βοηθοί Κεφαλιάκος Κ, Λαμπροπούλου Β , Παρατηρητής: Γιάνναρος Εμμανουήλ, Γιατρός : Μαρτάκης Άγγελος.

ΑΕ Χατζηκυριακείου 1953(Νίκος Διαμαντοπούλος): Κιλμπασάνης, Διακογιάννης (74´ Παπαθέου), Μαρουσάκης, Παλαιστίδης, Σαμπάνης, Σαμουρίδης, Αλιάσι (72´ Τεβζάτζε),Κριεμάδι(46´ Καραμπάσης), Μετρεβέλι (74´ Μπαλτιμάς), Βέτσικας,Αγάρας (65´ Κουγιουμτζής)

Πανφαληρικός (Σωτήρχος Γιάννης): Τσομάρης(40´Αποστολόπουλος), Αραπαντώνης ( 46´ Παπαμεθωδίου), Δρακογιάννης, Τζοάννης, Τσίκας, Κάγιο, Διαμαντάκος, Κονδυλάκης, Μενδρινός, Ξέστερνος, Πουλιανάκης ( 60´ Σερβετάς)