Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Χατζηκυριακείου – Προφήτης Ηλίας 0-1

Published

on

Ο Προφήτης Ηλίας πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας από την ΑΕ Χατζηκυριακείου με 1-0 με τέρμα που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ομάδα του Νίκου Διαμαντόπουλου ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 23´ σουτ τού Τεβζάτζε απέκρουσε ο γκολκίπερ Τρικαμηνάς,  στο 28´ σουτ δυνατό μακρινό του Σαμουρίδη απέκρουσε ο γκολκίπερ Τρικαμηνάς στο 33′  εκτέλεση φάουλ του Κριεμάδη σουτ εξ επαφής του Σαμουρίδη μόλις άουτ στο 42´ σουτ του Τεβζάτζε από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Τρικαμηνάς

Στο δεύτερο μέρος  οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά και την αποβολή στο 55´του Τεβζάτζε με δεύτερη κίτρινη κάρτα  και δημιούργησαν  προϋποθέσεις για γκολ.

Στο   76´ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ με τον Μαρσί αλλά απέκρουσε ο Κιλμπασάνης   και στο 87´σε  εκτέλεση φάουλ τού Οξυνογλου έβγαλε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Κιλμπασάνης.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρσί με δυνατό ψηλοκρεμαστο σουτ πραγματοποίησε το 0-1 χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

 Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος ): Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Τερζής, Παλαιστίδης ( 85´Νίνος λ.τρ ) Μπάλιας ( 60´ Παπαθέου) Τεβζάτζε,Σαμουρίδης, Αλιάσι, Κριεμάδη, Μπαλτιμάς ( 88´ Τομπαΐδης λ .τρ )

ΑΟ Προφήτη Ηλία: Τρικαμηνάς, Μαυρέλος , Μηλιός, Φράγκος, Λιάκος ( 82´ Γραμματικός ) Οξύνογλου Σ , Ζαχαρίου , Οξύνογλου Α( 87´Δαλέζιος ) Χαϊδος, Τσολακάκης ( 73´ Μαρσί )Μπούνταλης Διαιτητής : Λιάτσος Βοηθοί : Μπόλλας -Γκολές

**Οι ιθύνοντες της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου διαμαρτύρονται για την ανοχή που έδειξε ο διαιτητής στο σκληρό παιχνίδι.