Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Χατζηκυριακείου- Πυθαγόρας 1-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης

 

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ και ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1) Ωραίο παιχνίδι έγινε στο ΣΕΦ ανάμεσα στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ και τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, έληξε 1-1, αλλά δυστυχώς τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα βυθίστηκαν τα πάντα στο… σκοτάδι λόγω κάκιστου φωτισμού! Κάτι πρέπει να κάνουν οι αρμόδιοι για αυτό ή τουλάχιστον δεν πρέπει να ορίζουν τα παιχνίδια τόσο αργά… Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έχασαν σχεδόν “σίγουρο” γκολ μόλις στο 2′ με τον Καραμπάση που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον γκολκίπερ Λιοκουκουδάκη! Αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν πολύ γρήγορα την απόδοσή τους. Στο 5′ ο Γλεζάκος απείλησε και στο 16′ ο Οικονόμου με εκπληκτικό γυριστό σουτ έγραψε το 0-1! Στο 25′ ήταν σειρά του Πηλιανίδη να απειλήσει με ατομική προσπάθεια, ενώ στο 28′ ο Μιχαηλίδης έχασε την τελευταία ευκαιρία του Α’ ημιχρόνου για το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ… Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν καλύτερο αλλά οι ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα. Στο 53′ ο Ιωσηφίδης είχε μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ Κιλμπασάνης, ενώ στο 68′ Μπάλιας επιχείρησε επέλαση από τα αριστερά, έβγαλε ασίστ “πάρε βάλε” στον Διακογιάννη, και ο τελευταίος εκτέλεσε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 1-1! Στα επόμενα λεπτά του αγώνα δεν έγινε κάτι σημαντικό (αφού δεν… έβλεπαν και οι παίκτες!) αλλά στις καθυστερήσεις παραλίγο οι γηπεδούχοι να πετύχουν την ανατροπή και την νίκη όταν ο Καραμπάσης νικήθηκε εκ νέου σε τετ α τετ από τον εξαιρετικό Λιοκουκουδάκη! Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή άφησε τους ανθρώπους των δύο ομάδων με μια γλυκόπικρη γεύση, αφού και οι δύο θα μπορούσαν να βγουν νικητές από το παιχνίδι. Πιστεύουμε πάντως ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα… Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αρχιμήδης Τριανταφυλλίδης με βοηθούς τους Νίκο Μαυρομιχάλη και Κώστα Φωτιάδη, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Θεόδωρος Δρογώσης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ (Νίκος Διαμαντόπουλος): Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Τερζής (57′ Νίνος), Κρανιάς (80′ Σπύρος), Μπάλιας, Γεωργιάδης (63′ Σαμουρίδης), Μπαλτιμάς, Καραμπάσης, Μιχαηλίδης (57′ Ζαρουχλιώτης), Κουγιουμτζής.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡ. (Δημήτρης Μάνσαλης): Λιοκουκουδάκης, Καστρινάκης (75′ Αθανασουλόπουλος), Κουράκος, Τρίτσας, Παπαδάκης, Γλεζάκος, Ζαχαριάς (75′ Αντριάνο), Μηλιώνης (57′ Παναγιωτάκης), Πηλιανίδης (75′ Ντελλής), Ιωσηφίδης, Οικονόμου (57′ Λυμπέρης).