Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Χατζηκυριακείου 1953 – Νέοι Ευγενείας 1-1

Published

on

Ένας δυνατός αγώνας διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης χωρίς να αναδείξει νικητή.

Οι Νέων Ευγενίας μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν στο 16´ με το Τσελέπη σε εκτέλεση φαουλ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Χατζηκυριακείου αλλά ο γκολκίπερ Κιλμπασάνης είπε όχι βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στή εκτέλεση του κόρνερ πάλι από το Τσελέπη η μπάλα κατευθυνόταν για γκολ αλλά πάλι ο Κιλμπασάνης έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ

Στο 23´ σουτ του Kumrija λίγο άουτ, και καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν  τις ευκαιρίες αλλά το Χατζηκυριάκειο άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ τού Μετρεβέλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι οι Νέοι Ευγενίας μπήκαν πιο αποφασιστικοί και στο 48´ έφεραν τον αγώνα στα ίσια με κεφαλιά του έμπειρου Σπυράκου κάνοντας το σκορ 1-1.

Στο 58 ´ εξαιρετικό σουτ του Συράκου λίγο άουτ. Στο 60 σουτ δυνατό από μακριά του Διακογιάννη η μπάλα κατευθυνόταν για γκολ αλλά βρήκε στη πλάτη του Αναστασίου.

Στο 69 ´ μακρινό σουτ του Τσελέπη λίγο άουτ, στο 82 πάλι ο Τσελέπης έπιασε δυνατό σουτ πού απέκρουσε δύσκολα ο Κιλμπασάνης.

Στο 85 η τελευταία καλή φάση του αγώνα με μακρινό σουτ του Σαμουρίδη λίγο άουτ.

Διαιτητής: Γ Λιάτσος Βοηθοί :Ν Ιωαννίδης – Δ Μπεσίρης Παρατηρητής : Στέλιος Ξενάκης

ΑΕ Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος) Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Καραγεωργόπουλος ( 75´ Μαρουσάκης ), Παλαιστίδης, Τερζής, Σαμουριδης, Κριεμάδι ( 75´ Μπένος ), Μετρεβέλι ( 75´ Καραμπάσης ), Αλιάσι ( 90´ Νίνος), Αγάρας ( 62 ´ Βέτσικας)

Νέοι Ευγενείας ( Δημήτρης Βουτσινάς ) Μουτάφης, Σπυριδάκης ( 58´ Αναστασίου Γ ), Αράπι, Αναστασίου Δ, Κάρλες, Μουρελάτος.Κούρλας , Δέρδας ( 75 Αδανακόπουλος ), Συράκος, Τσελέπης, Kumrija