Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αθανασόπουλος: Να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη με τον Ιάσονα

Published

on

Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Ο ικανότατος μέσος αναμένεται να συνεισφέρει στη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος των δυτικών προαστίων με την επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΑ και ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας μας ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε τον Ιάσονα λέγοντας: ”Παρότι είχα πολλές προτάσεις η αλήθεια είναι ότι ο Ιάσονας ήταν εκείνος που μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε προσεγγίζοντας με με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία του κόουτς Μπεκρή στον πάγκο ήταν που μου οδήγησε στην απόφαση μου να συνεχίσω εκεί”.

Ερωτηθείς για την άποψη του όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα, ο ικανότατος άσος δήλωσε:

Το φετινό πρωτάθλημα θα ειναι και φετος απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που ήδη θεωρούνται φαβορι οπως ο Φωστηρας και η Κηφισιά αλλά όλα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Ο Αθανασόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πέρασμα που είχε από τον Ολυμπιακό Λιοσίων λέγοντας:  Μόνο θετικό και επιτυχημένο μπορώ να χαρακτηρίσω το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό. Μια άνοδος και μια τρίτη θέση στην Α κατηγορία δεν τα λες και λιγα στα 2 χρόνια παρουσίας μου στο συγκεκριμένο σύλλογο. Ήμασταν μια οικογένεια απο τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας μεχρι τον τελευταίο και αυτο ηταν το μυστικό της επιτυχίας. Εύχομαι καλή χρονιά στον Ολυμπιακό και να πετύχει οτι στοχους έχει βάλει η ομάδα με υγεια πάνω απ ολα”.

Σε ερώτηση για τις προσωπικές του φιλοδοξίες ο Αθανασόπουλος είπε:

Οι φιλοδοξίες μου για φέτος είναι να αποδείξουμε οτί ήρθαμε για να μείνουμε. Θέλουμε να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και αφοσιωση θα τα καταφέρουμε καθώς έχουμε ενα εμπειρο ροστερ και εναν εμπειρο προπονητή.