Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αθηναΐδα – Ηρακλής Περιστερίου 4-3 στα πέναλτι

Published

on

Στην διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου η Αθηναΐδα που επικράτησε του αξιόμαχου Ηρακλή Περιστερίου με 4-3. Η κανονική διάρκεια του ματς τελείωσε 1-1 και η παράταση 2-2.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 80′ με τον Βαρδαραμάτο και δέχθηκαν την ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα από τον Ντιντίφα. (1-1)

Με την έναρξη της παράτασης ο Κορφιάτης στο 92′ με υπέροχη προσωπική ενέργεια έβαλε την Αθηναΐδα μπροστά στο σκορ, με τον Νίτα στο  113′ να ισοφαρίζει σε 2-2 και να οδηγεί το ματς στα πέναλτι.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Γάκη αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με σκόρερ τους Ντιντίφα , Βαγγέλη, Κορφιάτη και Κανδαλέπα πήραν την  πρόκριση.

 

Άθηναϊδα: Γκιμούσης, Σκαϊλίδης (117′ Βαγγέλης), Κατσιώρης (117′ Ντάρλας), Μιχόπουλος (73′ Παναγόπουλος), Δουδουμόπουλος, Κριπιντίρης, Ντιντίφας, Κανδαλέπας, Μαρτέκας (117′ Πανταζόπουλος), Κορφιάτης, Καπέλης Ι. (65′ Σταματής).

Ηρακλής Περιστερίου: Παπαβασιλείου, Ντούλας Χ.(112’ Πετρόχειλος Χ.), Δρουγουνάκης, Βλάσσης, Αναγνώστου, Ασφής(87’ Μήτρος), Γιώτης(56’ Καραλής, Ζαϊμι, Φούρλας, Βαρδαραμάτος(87’ Καλογήρου), Petkof(53’ Νίτας).