Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αθηναΐδα- Πανερυθραϊκός 1-1 στα… πέναλτι!

Published

on

Σε ένα ματς όπου τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, Αθηναΐδα και Πανερυθραϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Έτσι οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες έχοντας από 18 βαθμούς, χάνοντας αμφότερες την ευκαιρία να πάρουν βαθμολογική ανάσα…

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55′ όταν ο γκολκίπερ Μολφέσης με πέναλτι έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα στο 62′ ο Πανερυθραϊκός έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Βαρκαρώτα με 2η κίτρινη κάρτα, και στο 70′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Φρατζέσκος με νέο πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίχτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Πιπέρας, ενώ στο 90′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να δουν παίχτη τους να αποβάλλεται, αφού είδε την 2η κίτρινη κάρτα ο Φρατζέσκος.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακοδήμος, Κοντής, Θεοδοσίου, Λούλο (56′ Φίλος), Βελέντζας, Βάρρας (85′ Βαγγέλης), Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Πανάκης, Παλυβός (56′ Δρόσης), Φρατζέσκος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Μολφέσης, Σουμελίδης, Μπαλής (56′ Γλυνός), Λώλος, Βαρκαρώτας, Βαλλιάνος (83′ Αραμπαντζής), Λουκάς, Απειρανθίτης, Παπαθανασίου (46′ Τζώρτζης), Φραγκάκης (46′ Αχαρονιάν), Μουμούρης (46′ Πιπέρας).