Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου – Ειρήνη 2005 6-1

Published

on

Παράσταση για έναν ρόλο στο γήπεδο του ΣΕΦ, όπου η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ νίκησε 6-1 την ΕΙΡΗΝΗ 2005 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 17χρονο Αλέξανδρο Σκανδάλη που πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του, αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ!
Μόλις στο 10′ ο Μερκούρης πέτυχε το 0-1 για την ΕΙΡΗΝΗ με όμορφο τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα ο Σκανδάλης για τους γηπεδούχους “σημάδεψε” το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα Σούρλου, και μπορεί να ήταν άτυχος στην συγκεκριμένη φάση αλλά η συνέχεια ήταν ολοκληρωτικά δική του αφού σκόραρε, όπως είπαμε, έξι φορές!
Αρχικά στο 32′ με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, στο 36′ με ασύλληπτο σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 2-1, στο 41′ πέτυχε χατ τρικ αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ στο Β’ ημίχρονο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Στο 55′ πέτυχε με μακρινό σουτ το 4-1, στο 70′ με κοντινό πλασέ το 5-1, και στο 82′ με νέα ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα το τελικό 6-1! Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, αλλά θα μείνει στην ιστορία για τον 17χρονο σκόρερ αν η συνέχεια της καριέρας του είναι αυτή που πιστεύουμε ότι θα είναι…
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σάββας Κατσιδώνης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Μέγα και Γιώργο Καραγιάννη, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Νίκος Γεράκης και γιατρός ο Άγγελος Μαρτάκης ..
ΑΘΗΝΑΪΚΗ Α.Δ. (Κώστας Μπουρίτης) Σούρλος (70′ Χριστοδουλόπουλος), Καρούτας, Μητσόπουλος (66′ Πετρόπουλος), Σιώμος, Σκλαβενίτης, Προβής (66′ Γρηγόρης), Κεφαλάς (46′ Κουρελής), Τζαμπαζόγλου, Σκανδάλης, Αυγέρης, Τζελέπης (56′ Μαλακασιώτης).
ΕΙΡΗΝΗ 2005 (Δημήτρης Μπούτρος) Χατζηπέρης, Σκεντεράϊ, Κώτης, Καλογερόπουλος, Πατρικαλάκης, Τσιρούκης, Αποστολάκος, Τσαπάρας, Μερκούρης (56′ Τσομπάνογλου), Ακπάτα, Κοτσομπόλης
Πηγή – Εφ. Κοινωνική