Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αθηναϊκός – ΑΟ Μελισσίων 1-1

Published

on

Μοιράστηκα γκολ, βαθμούς , θέση στην κατάταξη αλλά και ημίχρονα, Αθηναϊκός και ΑΟ Μελισσίων καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο του Βύρωνα σε ένα αγωνιστικό χώρο που στην κυριολεξία είναι σε τραγική κατάσταση.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουγά μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 16′ ο Καλημέρης με κοντινό πλάσε άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι Λόρδοι ανέβηκαν προσπάθησαν περισσότερο πίεσαν τον αντίπαλο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 65’ με τον Φυσσαράκη.  Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε οι γηπεδούχοι έχασαν μια δυο καλές ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι  αλλά θα μπορούσαν και να το χάσουν όταν στο 90’ ο Κονόμι έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αθηναϊκού  με τον  Βασιλείου  να τον προλαβαίνει και με αντικανονικό τρόπο να τον σταματά γλυτώνοντας τα χειρότερα , δεχόμενος φυσικά την κόκκινη κάρτα του ρέφερι Γκάμαρη για τον οποίο ο Αθηναϊκός  έχει πολλά παράπονα.

 

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης Α. με βοηθούς τους Αργυριάδη Γ. και Γαλάνη Θ.

Αθηναϊκος (Γιώργος Παρασκευαϊδης) Μανωλικίδης, Τσολάκος, Ζάχος, Βασιλείου, Φυσαράκης, Λαζάρου (46′ Βελλής), Τσονάκης (87′ Λεπτάκης), Αγγελόπουλος, Στρατιδάκης, Εράκι, Σκούμας

 

Μελίσσια (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος,  Κωνσταντάκης(34’ λ.τρ.Μακριπίδης), Καραμπίνης, Πουλάκης, Φάκης Δ., Παπαχρήστος(82’ Σεϊτάι) , Τούντα(72’ Κονόμι), Καλημέρης(86΄ Κουρεμάδας), Φάκης Ι., Αρβανίτης.