Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αθηναϊκός – Επιστρέψαμε με την υποχρέωση να παραμείνουμε υγιείς…

Published

on

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας μας καθόλη την διάρκεια έξαρσης της πανδημίας, προσπάθησε με διάφορες δραστηριότητες να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την ενασχόληση των αθλητών αλλά και των γονέων με τα δρώμενα του αθλητισμού.

Στόχος μας ήταν τα παιδιά να μην αισθανθούν ότι τα εγκαταλείπουμε γιατί εμείς τα θεωρούμε παιδιά μας τόσο τις ώρες που βρίσκονται στο γήπεδο όσο και αυτές που είναι έξω από αυτό.

Αφού λοιπόν πετύχαμε το στόχο μας και η επιθυμητή απ’ όλους επιστροφή στο γήπεδο είναι γεγονός τώρα η επόμενη υποχρέωση μας είναι να παραμείνουν όλοι υγιείς για να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν δηλαδή να παίζουν ποδόσφαιρο.

Απ’ τη πρώτη στιγμή, τηρήσαμε όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία της υγείας αθλητών και γονέων έτσι όπως μας υποδείχθηκαν απ’ τις αρμόδιες αρχές.

Συνεχίζουμε λοιπόν προς αυτή τη κατεύθυνση, με στόχο να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονικότητα και στις συνήθειες που όλοι είχαμε πριν από το πρωτοφανές γεγονός της πανδημίας.

Παρακάτω, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φωτογραφικό υλικό απ’ τις πρώτες προπονήσεις της ακαδημίας μας, με τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν.

Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε υγιείς