Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 – Αστέρας Νικαίας 3-1

Published

on

Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο γύρο τού πρωταθλήματος της Β´ κατηγορίας η Ομάδα του Νίκου Διαμαντόπουλου καθώς επικράτησε 3-1 του Αστέρα Νίκαιας.

Στο πρώτο κιόλας λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ ο Μπένος έκανε σέντρα ο Κουγιουμτζής από κοντά σούταρε απέκρουσε ο γκολκίπερ Ταταράκης αλλά η μπάλα πήγε στο Μετρεβέλι που με κοντινό πλασέ πραγματοποίησε το  1-0 .

Στο 20´η πρώτη ευκαιρία να σκοράρει ο Αστέρας αλλά ο Γεωργικόπουλος σούταρε απελπιστικά άουτ , στο 23 ´ ο Ρόκος έκανε σέντρα σουτ λίγο άουτ.

Στο 28´ έγινε το 2-0 σέντρα του Μπένου σουτ βολέ του Μετρεβέλι που διπλασίασε τα τέρματα της oμάδος του όσο και τα δικά του.

Στο 30´ ο Κεφαλάς εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάββουρα. Στο 42´ ο Ταταράκης απέκρουσε εξ επαφής σουτ του Παλαιστίδη. . Στο 47´ο Δρογγίτης έκανε σουτ αλλά δεν ανησύχησε ο Κάββουρας, ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε σουτ στο 49 ´ η μπάλα κοντράρισε στους αμυντικούς και βγήκε κόρνερ. Στο 78 ´ ο Κεφαλάς σούταρε και ο Διακογιάννης πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα

Στο 81´ ο Μετρεβέλι έκανε χατ τρικ με φοβερό βολέ έξω από τη μεγάλη περιοχή γράφοντας το 3-0, σ. Στο 88 ο Διακογιάννης μόνος του σούταρε απελπιστικά άουτ, Στο 90 ´ ο Τσιτούρας με κεφαλιά μείωσε σε 3-1

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος): Κάββουρας, Παπαθέου (74´ Διακογιάννης ), Μαρουσάκης, Παλαιστίδης, Σαμπάνης, Σαμουρίδης, Κουγιουμτζής ( 46´ Παπαγεωργόπουλος ), Αλιάσι, Μετρεβέλι, Βέτσικας (80´ Τερζής ), Μπένος (82´Μπαλτιμάς)

Αστέρας Νικαίας (Στάθης Φουρίκης): Ταταράκης, Τσαρκατζόγλου, Κεφαλάς, Μανώλης, Τσιτούρας,Λαζάκης Χάλκος, Ρόκκος , Δρογγιτης , Ιωάννου, Γεωργικόπουλος (38´Τσικώνης )