Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 – Θύελλα Μοσχάτου 1-1

Published

on

Ένας δυνατός αγώνας μέ πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες διεξήχθει σήμερα στο γήπεδο (Νίκος Γόδας) χωρίς να αναδείξει νικητή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με αρκετή διάθεση να σκοράρουν αφού είχαν ευκαιρίες στο 1´ με σουτ του Βέτσικα το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ Γουσγουνέλης,ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 2´σούταρε από τη μικρή περιοχή και έδιωξε με τα πόδια ο Γουσγουνέλης. Στο 4´ ο Κριεμάδι σούταρε απέκρουσε εύκολα ο Γουσγουνέλης.

Στο 14´ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κάνουν τη πρώτη ουσιαστική επίθεση με τον Άντζιλα αλλά το σουτ απέκρουσε ο Κάβουρας Στο 22´ ο Διακουμάκος κάνει σουτ με φάλτσο λίγο άουτ,στο 25´ σουτ του Σαμουρίδη βρήκε στο συμπαίκτη του Μετρεβέλι και κατέληξε άουτ.

Από το 30´ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές της θύελλας Μοσχάτου είχαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 30´ ο Κωνσταντάκος έκανε σουτ δυνατό από μακριά απέκρουσε ο Κάββουρας,στο 31´δυνατο σουτ τού Άντζιλα άουτ και στο 34 ο Πίτερος σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι,για να κλείσει το ημίχρονο με πλασέ του Άντζιλα στο 45´ έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ Κάββουρας.

Με τον ίδιο Ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στ 46´σουτ τού Νταή δεν ανησύχησε το Κάββουρα. Στο 47´σουτ τού Αλιάσι από τη τελική γραμμή κατέληξε άουτ,στο 50´ ο Βέτσικας απέκρουσε ο Γουσγουνέλης μπροστά από τη ρίζα τής δοκού.

Στο 51 ο Αλιάσι πλάσαρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Γουσγουνέλης την έβγαλε σε κόρνερ,στο επόμενο λεπτό σουτ του Κριεμάδι δεν ανησύχησε το γκολκίπερ. Στο 55´απο πάσα του Βέτσικα στόν Αγάρα στη μεγάλη περιοχή έτοιμος για να σκοράρει ανατρέπεται από το γκολκίπερ Γουσγουνέλη και ο Διαιτητής δείχνει το σημείο τού πέναλτι και κίτρινη κάρτα στο γκολκίπερ. Στο 56 ο Κριεμάδι αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο Γουσγουνέλης πέφτει στα δεξιά και αποκρούει.

Στο 62´ σουτ του Κωνσταντάκου στο οριζόντιο δοκάρι και στη επαναφορά ο Σταυράκογλου με ανάποδο ψαλίδι ανοίγει το σκορ για τη θύελλα Μοσχάτου που όμως δε το χάρηκαν για πολύ γιατί στο 65´ ο Αγάρας εκτελεί φάουλ στο παραθυράκι του Γουσγουνέλη και έκανε το 1-1. Στο 72 ο Άντζιλα μόνος του σουτάρει απελπιστικά άουτ,στο 85 σουτ του Κριεμάδι εύκολα απέκρουσε ο Γουσγουνέλης.

Στο 88´ ο Νταής έπιασε δυνατό σουτ και απέκρουσε ο Κάββουρας με τα πόδια Στο 90 ο Τεζβάτζε έκανε δυνατό σουτ τη μπάλα έδιωξε με τα πόδια ο Γουσγουνέλης, αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Διαιτητής : Μπεσίρης Δ Βοηθοί : Σηφάκης Α – Αντονόπουλος Στ

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος ) Κάββουρας, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Νίνος (83´ Σαμπάνης), Παλαιστίδης, Σαμουρίδης, Αλιάσι (81´ Μπαλτιμάς ) Κριεμάδι,Μετρεβέλι (70´ Τεβζάτζε ), Βέτσικας, Αγάρας

Θύελλα Μοσχάτου ( Δημήτρης Νικολόπουλος) Γουσγουνέλης, Σύρος (89´ Ζαπλάρι), Μπούτος, Ευάγγελου (75´ Κομπογιάννης ), Πίτερος, Μαρλαφέκας, Νταής, Εσβίλι ( 18´ λ.τρ. Σταυράκογλου), Διακουμάκος ( 89´ Φαναρίτης ) , Κωνσταντάκος, Άντζιλα (75´ Ταγής )

foto arxeiou