Connect with us

6ος Όμιλος

Αιγάλεω: Επιβεβαίωση απο Κούγια

Published

on

Πριν από λίγες ημέρες το όνομα του Αλέξη Κούγια είχε ακουστεί όσον αφορά την ανάμειξη του με τα κοινά του Αιγάλεω. Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε επιβεβαίωσε το γεγονός ότι υπήρξε επαφή τονίζοντας τα εξής: ”Πριν από τρεις μήνες ο κ. Δημήτρης Καρβέλας από τον Ερασιτέχνη Αιγάλεω με είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά, ώστε να επανέλθω στα διοικητικά του Αιγάλεω, όπου ήμουν αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός από το 1981 έως το 1985. Μου εξήγησε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Αιγάλεω και μου είπε ότι ο κόσμος θέλει να γυρίσω” επισήμανε αρχικά, για να συνεχίσει: ”Τις τελευταίες μέρες κορυφώθηκε το ενδιαφέρον από τη διοίκηση, αλλά και από παλαιμάχους ποδοσφαιριστές. Έχω μιλήσει μεταξύ άλλων και με τον κ. Τσιαμπουρή, αλλά και με τον κ.Τζανετάκο, που αγωνίζεται τώρα στην ομάδα. Μου μετέφεραν ότι το Αιγάλεω βρίσκεται σε… χάος, αλλά και την πρόθεσή τους να δημιουργηθεί μία ωραία ομάδα”.

Σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε και την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την πλευρά του, σημειώνοντας όμως ότι προς στιγμήν υπάρχουν εμπόδια: ”Είναι κάτι που σκέφτομαι και με ενδιαφέρει! Άλλωστε, δεν κρύβω ότι στο Αιγάλεω έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές τη δεκαετία του ’80. Έχω ωραίες αναμνήσεις! Ωστόσο, καταλαβαίνετε ότι η θέση μου είναι δύσκολη, αφού είμαι ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής”.

”Καθόλου κέφι να ασχοληθώ με την Παναχαϊκή”

Μάλιστα, υπογράμμισε πως δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει να ασχολείται με τον ιστορικό σύλλογο της Πάτρας, εξωτερικεύοντας τα άσχημα συναισθήματα που νιώθει έντονα το τελευταίο διάστημα: ”Αυτή τη στιγμή, εκτός από τις υποθέσεις που χειρίζομαι, με απασχολεί πως θα απεμπλακώ από την Παναχαϊκή, με την οποία η επαφή μου ήταν τραυματική! Παρά το γεγονός ότι όταν την ανέλαβα την έσωσα από υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική, την εξυγίανα οικονομικά και την ανέβασα στη football league, έχω φτάσει στο σημείο να μην μου κάνει καθόλου κέφι να ασχοληθώ με αυτή την ομάδα! Εδώ και τρεις μήνες έχω βάλει πωλητήριο, κανείς όμως δεν ασχολείται. Θα εξαντλήσω τα περιθώρια μήπως βρεθεί κάποιος αγοραστής”.

Στον επίλογό του, ο κ. Κούγιας κλήθηκε να τοποθετηθεί σε όσους ανήκουν στην οικογένεια του Αιγάλεω κι έχουν κάνει αρνητικά σχόλια στο ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος τα ηνία, ορμώμενοι από κάποιες απαξιωτικές δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα: ”Το Αιγάλεω, ενώ ήταν μια ομάδα που αλλιώς την θυμόμουν και που δεν είχε καμία σχέση με το κατεστημένο, κατάντησε τελικά να είναι μία από τις πιο βρώμικες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί! Εκτός κι αν ανήκουν στις παρέες του κ. Μητρόπουλου, οπότε καλά κάνουν και το αμφισβητούν”!

infootball.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply