Connect with us

6ος Όμιλος

Αιγάλεω – Ηλυσιακός 1-0

Published

on

Ο νόμος του ”Σίτυ”…μίλησε και το Αιγάλεω με τη νίκη που σημείωσε κόντρα στον Ηλυσιακό διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή!

Η δύσκολη θέση που κατέχει το Αιγάλεω στην βαθμολογία του 6ου ομίλου αναγκάζει την ιστορική ομάδα να δίνει κάθε Κυριακή το… δικό της τελικό προκειμένου να φτάσει στον δύσκολο αλλά εφικτό στόχο της παραμονής. Χθες, το ”Σίτυ” φάνηκε συνεπές στο ραντεβού του και στην κρίσιμη αναμέτρηση που έδωσε με τον Ηλυσιακό πήρε άριστα αφού με τη νίκη που σημείωσε με 1-0 έμεινε ζωντανό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή. Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαδόπουλου καταθέτοντας στο γήπεδο τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα η οποία παρά το γεγονός ότι στάθηκε πολύ καλά, ήταν ανύπαρκτη επιθετικά.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν με τη συμπλήρωση 33′ να πετύχουν το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Στην επανάληψη οι ”κιτρινόμαυροι” πίεσαν όμως έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρούσα

Γκολ: 33′ Κουμπούλης από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή και ασθενή απόκρουση του Σηφάκη

Αποβολές: 76′ Μιχαήλ (δ.κ.)

Διαιτητές: Γρατσάνης, Νταλούκας-Μανασής (Τρικάλων)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Μαυρομάτης, Ναυπλιώτης, Τουρκοχωρίτης, Κουμπούλης, Παυλίδης (41′ Παπαποστόλου), Κοντιζάς (84′ Σταύρου), Μιχαήλ, Τζανετάκος, Χρήστο (74′ Ευαγγέλου)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Σηφάκης, Φραγκής (72′ Φλέγκας), Ιωαννίδης, Ζαννιάς (46′ Κωνσταντίνου), Καραπιπέρης (79′ Χίος), Αμανατίδης, Μασούρας, Σίσκο, Στρατάκης, Τζώρτζης, Κάμπας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply