Connect with us

6ος Όμιλος

Αιγάλεω – Τριγλία Ραφήνας 0-2

Published

on

Σπουδαίο διπλό σημείωσε η Τριγλία Ραφήνας μέσα στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης καθώς επικράτησε με 2-0 του Αιγάλεω, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο έργο για το ”Σίτυ” στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Σελίμου. Στο 14′ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Σκαφίδας με πέναλτι νίκησε τον Κουρεπίνη γράφοντας το 1-0. Οι ”κιτρινόμαυροι” διλασίασαν τα τέρματα τους στο 52′ με ωραίο σου Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 8′ όμως η προσπάθεια του Παπουτσή σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Φιλιππόπουλου. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Στριμμένου και του Τουρνά

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης (56′ Μαυρομάτης), Στριμμένος, Τουρκοχωρίτης, Κουμπούλης (68′ Κοντιζάς), Παυλίδης, Τουρνάς, Μιχαήλ, Τζανετάκος, Μπεθάνης (56′ Χρίστο)

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σκαφίδας, Τσιτοφώτος, Γκίκας (90′ Φελέκης), Σταμπέλος, Μουλλάκης (65′ Μπαντούνας), Ζέκιο (85′ Τσέπας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply